Atlétika
Jankovics Dániel

Hírek

Atlétika 2023.07.15 Atlétika: véget ért számunkra az U23-as Európa-bajnokság

Atlétika: véget ért számunkra az U23-as Európa-bajnokság A héten a finnországi Espooban zajló U23-as atlétikai Európa-bajnokságon Mohai Regina 400 méter gáton, Nagy Marcell pedig rúdugrásban indult.

Atlétika 2023.07.13 Atlétika: két atlétánk az U23-as Európa-bajnokságon

Atlétika: két atlétánk az U23-as Európa-bajnokságon Mohai Regina és Nagy Marcell bizonyíthat a korosztályos kontinensviadalon.

Atlétika 2023.07.11 Atlétika: az MTK Budapest szeretettel gratulál az atlétikai országos bajnokságon érmet szerzett sportolóinak

Atlétika: az MTK Budapest szeretettel gratulál az atlétikai országos bajnokságon érmet szerzett sportolóinak Külön köszöntjük azokat, akik megdöntötték egyéni csúcsukat, és sok sikert kívánunk az életük első országos bajnokságán indultaknak.

Atlétika 2023.07.08 Atlétika: egy ezüst- és három bronzérem a zárónapon (GALÉRIA)

Atlétika: egy ezüst- és három bronzérem a zárónapon (GALÉRIA) Négy atlétánk állhatott dobogóra a magyar bajnokság szombati felvonásán.

Atlétika 2023.07.07 Atlétika: két arany- és egy ezüstérem az első nap termése a magyar bajnokságon (GALÉRIA)

Atlétika: két arany- és egy ezüstérem az első nap termése a magyar bajnokságon (GALÉRIA) Moravcsik Angéla és Szabó Beatrix első, Jankovics Dániel pedig második lett.

Atlétika 2023.07.07 Atlétika: nemzeti színű körmökkel indul az atlétikai világbajnokságon Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: nemzeti színű körmökkel indul az atlétikai világbajnokságon Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) Betegség miatt kis csúszással kezdte meg a szabadtéri szezont, a kőkemény felkészülés mellett még építkezés is igényli a koncentrációját, Krizsán Xénia többpróbázó így is a legnagyobb erőbedobással készül az augusztusi budapesti atlétikai világbajnokságra. Az origo.hu interjúja.

Atlétika 2023.07.07 Atlétika: Szabó Barbara nem indul sem az országos bajnokságon, sem a világbajnokságon

Atlétika: Szabó Barbara nem indul sem az országos bajnokságon, sem a világbajnokságon Magasugrónkat sérülés hátráltatja.

Atlétika 2023.07.06 Atlétika: nyakunkon az országos bajnokság

Atlétika: nyakunkon az országos bajnokság Ezen a héten pénteken és szombaton a budapesti Nemzeti Atlétikai Központ ad otthont a magyar bajnokságnak, ami egyben az augusztusi világbajnokság tesztversenye lesz.

Atlétika 2023.07.03 Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a Honvéd-kupán (VIDEÓ)

Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a Honvéd-kupán (VIDEÓ) Íme dr. Nguyen Anasztázia ugrásai a Honvéd-kupáról. Távolugrónk 6.62 méterrel a bronzérmet szerezte meg a versenyen.

Atlétika 2023.07.03 Atlétika: jön az év egyik legfontosabb versenye

Atlétika: jön az év egyik legfontosabb versenye Komoly erőpróba vár atlétáinkra.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!