Atlétika
Krizsán Xénia

Hírek

Atlétika 2022.12.05 Atlétika: kölyökatlétika-versenyt rendeztünk (GALÉRIA)

Atlétika: kölyökatlétika-versenyt rendeztünk (GALÉRIA) Az U12-es korosztály számára biztosítottunk versenyzési lehetőséget.

Atlétika 2022.11.22 Atlétika: MTK-sikerek az U10-es korosztály háziversenyén

Atlétika: MTK-sikerek az U10-es korosztály háziversenyén Az MTK Budapest mindkét ígéretes atlétapalántákból álló csapata szépen szerepelt az U10-es korosztály számára rendezett háziversenyünkön.

Atlétika 2022.11.17 Zajlanak az Atlétikai Centrum modernizálási munkálatai (GALÉRIA)

Zajlanak az Atlétikai Centrum modernizálási munkálatai (GALÉRIA) A Lantos Mihály Sportközpontban megkezdődött az atlétikai pálya felújítása, bővítése, korszerűsítése.

Atlétika 2022.11.04 Atlétika: elkészült a 2023-as versenynaptár

Atlétika: elkészült a 2023-as versenynaptár Az idén 125. születésnapját ünneplő magyar atlétika története egyik legizgalmasabb és legfontosabb szezonja előtt áll. A jövő évi budapesti világbajnokság a valaha volt legnagyobb magyarországi sporteseményként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, így nem véletlen, hogy a teljes idény e köré az augusztusi kilenc nap köré épül. Így fest a 2023-as versenynaptár

Atlétika 2022.11.02 Atlétika: Krizsán a jövő évi vb-n hazai pályán bizonyítana (LAPSZEMLE)

Atlétika: Krizsán a jövő évi vb-n hazai pályán bizonyítana (LAPSZEMLE) Krizsán Xénia a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságon hazai közönség előtt szeretné végre bizonyítani, hogy világversenyen is képes jól teljesíteni – számolt be az MTI.

Atlétika 2022.10.27 Atlétika: „Az Európa-bajnoki ötödik hely hatalmas motivációt adott” - Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: „Az Európa-bajnoki ötödik hely hatalmas motivációt adott” - Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) Krizsán Xénia a Magyar Atlétikai Szövetségnek adott interjút idei szezonjáról, mely során fedettpályán nem versenyzett, mert a nyári világbajnokságon, illetve az Európa-bajnokságon szeretett volna minél jobb teljesítményt nyújtani.

Atlétika 2022.10.25 Atlétika: vasárnap került sor az U12-esek regionális versenyére

Atlétika: vasárnap került sor az U12-esek regionális versenyére A kölyökatlétikai program keretein belül álltak rajthoz sportolóink.

Atlétika 2022.10.23 Atlétika: Almási Olivér az elérhetetlent hajtja az elérhetőért (LAPSZEMLE)

Atlétika: Almási Olivér az elérhetetlent hajtja az elérhetőért (LAPSZEMLE) A 110 méteres gátfutás U23-as hazai bajnoka, Almási Olivér az idén hajszál híján elérte a kitűzött céljait; az MTK Budapest fiatalja jövőre a korosztály Európa-bajnokságán is bizonyíthat.

Atlétika 2022.10.20 Atlétika: Jankovics Dániel sikeres műtét után már a világbajnokságra gondol

Atlétika: Jankovics Dániel sikeres műtét után már a világbajnokságra gondol Egyesületünk fedettpályás Európa-bajnoki döntős magasugrója, Jankovics Dániel kedden bokaműtéten esett át. Danit az elmúlt szezonban hátráltatta fájós bokája, ezért döntött úgy, kés alá fekszik, hogy teljesen egészségesen készülhessen a 2023-as budapesti világbajnokságra. Sportolónkat a sérülésről és a soron következő időszakról kérdeztük.

Atlétika 2022.10.11 Atlétika: dobogós helyek a budapesti gyermekbajnokságon

Atlétika: dobogós helyek a budapesti gyermekbajnokságon Az MTK Budapest reménységei közül Bardi Borbála, Sivadó Lelle, Gácsi Lili és a 4x200 méteres fiúváltó is érmet szerzett a budapesti atlétikai gyermekbajnokságon.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!