Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Hírek

Atlétika 2023.03.12 Atlétika: ez történt a korosztályos összetett országos bajnokság zárónapján

Atlétika: ez történt a korosztályos összetett országos bajnokság zárónapján Vasárnap a lányoké volt a főszerep a BOK csarnokban.

Atlétika 2023.03.11 Atlétika: az U14-es összetett ob középmezőnyében az MTK-s fiúk

Atlétika: az U14-es összetett ob középmezőnyében az MTK-s fiúk Az MTK Budapest fiataljai szombaton a fiúk U14-es fedettpályás összetett országos bajnokságán mérették meg magukat.

Atlétika 2023.03.11 Atlétika: március 11-én ünnepli 90. születésnapját Udvardi Ferenc

Atlétika: március 11-én ünnepli 90. születésnapját Udvardi Ferenc Korábbi kiváló atlétánkkal beszélgettünk szülinapja alkalmából.

Atlétika 2023.03.08 Atlétika: Krizsán Xénia a Sportrádióban (AUDIÓ)

Atlétika: Krizsán Xénia a Sportrádióban (AUDIÓ) Az isztambuli fedettpályás Európa-bajnokságon ötödik helyen végzett többpróbázónkat faggatta a rádió munkatársa.

Atlétika 2023.03.03 Atlétika: Krizsán Xénia ötödik lett az Európa-bajnokságon

Atlétika: Krizsán Xénia ötödik lett az Európa-bajnokságon Atlétánk 4.493 ponttal az ötödik helyen végzett ötpróbában a fedettpályás Európa-bajnokságon.

Atlétika 2023.03.02 Atlétika: Krizsán Xéniának összejöhet a jó eredmény Isztambulban (LAPSZEMLE)

Atlétika: Krizsán Xéniának összejöhet a jó eredmény Isztambulban (LAPSZEMLE) A magyar éremhez most kiugró teljesítmény kell a csütörtökön kezdődő fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, ugyanakkor a döntőbe jutás több sportolónktól is elvárható.

Atlétika 2023.02.28 Atlétika: Krizsán Xénia az első hat közé várja magát a fedett Eb-n

Atlétika: Krizsán Xénia az első hat közé várja magát a fedett Eb-n Betegség miatt egy hónap kimaradt a felkészüléséből, ennek ellenére a legjobb hat közé várja magát a csütörtökön kezdődő, isztambuli fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon a többpróbázó Krizsán Xénia.

Atlétika 2023.02.26 Atlétika: Boczonádi Bora ezüstérmet szerzett

Atlétika: Boczonádi Bora ezüstérmet szerzett Távolugrónk a dobogó második fokára állhatott fel a korosztályos országos bajnokság második napján.

Atlétika 2023.02.25 Atlétika: Kováts Fanni aranyérmes a korosztályos országos bajnokságon

Atlétika: Kováts Fanni aranyérmes a korosztályos országos bajnokságon Egy aranyérmet szereztünk a magyar bajnokság első napján.

Atlétika 2023.02.25 Atlétika: Krizsán Xénia is a fedettpályás Eb-csapatban

Atlétika: Krizsán Xénia is a fedettpályás Eb-csapatban Tizenhat magyar atléta – közte az MTK Budapest többpróbázója, Krizsán Xénia – utazhat a jövő csütörtöktől vasárnapig tartó isztambuli fedettpályás Európa-bajnokságra.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!