Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Hírek

Atlétika 2024.06.14 Atlétika: Krizsán Xénia zseniális volt az Eb-n a MASZ-elnök szerint

Atlétika: Krizsán Xénia zseniális volt az Eb-n a MASZ-elnök szerint A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós az MTK Budapest többpróbázóját, Krizsán Xéniát is méltatta a római Eb után.

Atlétika 2024.06.13 Atlétika: hétvégén rendezik az U18-as országos bajnokságot

Atlétika: hétvégén rendezik az U18-as országos bajnokságot Szombaton és vasárnap Székesfehérvár ad otthont az U18-as atlétikai magyar bajnokságnak.

Atlétika 2024.06.12 Kajak-kenu: Opavszky Márk és Korisánszky Dávid az Európa-bajnoki csapatban

Kajak-kenu: Opavszky Márk és Korisánszky Dávid az Európa-bajnoki csapatban A szerdán kezdődő Európa-bajnokságon fiatal kajakozónk és rutinos kenusunk képviseli egyesületünket.

Atlétika 2024.06.10 Atlétika: remekeltek fiataljaink

Atlétika: remekeltek fiataljaink Hétvégén Szekszárd adott otthont az U14-es és U16-os atléták területi versenye második fordulójának, ahol számos szép eredmény született.

Atlétika 2024.06.08 Atlétika: Krizsán nyolcadik, Nemes kilencedik a római Eb-n

Atlétika: Krizsán nyolcadik, Nemes kilencedik a római Eb-n Krizsán Xénia a nyolcadik, Nemes Rita a kilencedik helyen végzett hétpróbában a római szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon.

Atlétika 2024.06.08 Atlétika: „Az Eb-n és az országos bajnokságon is jó szereplés kell” – Magyari Zoltán (VIDEÓ)

Atlétika: „Az Eb-n és az országos bajnokságon is jó szereplés kell” – Magyari Zoltán (VIDEÓ) Gerelyhajítónk, Moravcsik Angéla edzőjét, Magyar Zoltánt kérdeztük tanítványa Európa-bajnoki szerepléséről, valamint olimpiai kvalifikációs esélyeiről.

Atlétika 2024.06.08 Atlétika: „A döntő és az egyéni csúcs közeli dobás a cél” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ)

Atlétika: „A döntő és az egyéni csúcs közeli dobás a cél” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ) Egyesületünk gerelyhajítójával, Moravcsik Angélával beszélgettünk az Európa-bajnoki szereplésről, illetve olimpiai esélyeiről.

Atlétika 2024.06.07 Atlétika: így állnak négy versenyszám után hétpróbázóink a római Európa-bajnokságon (GALÉRIA)

Atlétika: így állnak négy versenyszám után hétpróbázóink a római Európa-bajnokságon (GALÉRIA) Krizsán Xénia és Nemes Rita egyaránt 3598 pontot gyűjtött, így mindketten a tizenegyedik helyről várhatják a szombati folytatást.

Atlétika 2024.06.07 Atlétika: „Nagyon örülök, hogy kijutottam” – Jankovics Dániel (VIDEÓ)

Atlétika: „Nagyon örülök, hogy kijutottam” – Jankovics Dániel (VIDEÓ) Magasugrónkat, Jankovics Dánielt kérdeztük az Európa-bajnokságról, az országos bajnokságról, illetve az olimpiai kvalifikációs esélyeiről.

Atlétika 2024.06.07 Atlétika: „Már nagyon várom a versenyt” – Szabó Nóra (VIDEÓ)

Atlétika: „Már nagyon várom a versenyt” – Szabó Nóra (VIDEÓ) Hosszútávfutónkat, Szabó Nórát kérdeztük az Európa-bajnokságról, valamint a szezon eddigi versenyeiről.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!