Atlétika
Jankovics Dániel

Hírek

Atlétika 2023.06.18 Atlétika: Nemes Rita egyéni csúccsal országos bajnok hétpróbában (VIDEÓ)

Atlétika: Nemes Rita egyéni csúccsal országos bajnok hétpróbában (VIDEÓ) Egyesületünk többpróbázója kitűnő teljesítményt nyújtva nyerte meg az összetett országos bajnokságot.

Atlétika 2023.06.17 Atlétika: „Az idei felkészülés volt életem legjobbja” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ)

Atlétika: „Az idei felkészülés volt életem legjobbja” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ) Egyesületünk gerelyhajítóját, Moravcsik Angélát kérdeztük a múlt heti, budapesti atlétikai nagydíjról, illetve idei céljairól.

Atlétika 2023.06.16 Atlétika: „Látszik, hogy haladok előre” – dr. Nguyen Anasztázia (VIDEÓ)

Atlétika: „Látszik, hogy haladok előre” – dr. Nguyen Anasztázia (VIDEÓ) Távolugrónkkal, dr. Nguyen Anasztáziával beszéltünk a magyar nagydíjsorozat budapesti állomását követően, ahol 6.64 méteres ugrással ezüstérmet szerzett. Naszti ezután vasárnap 6.44-et ért el Nyíregyházán, ezzel a harmadik helyen zárt.

Atlétika 2023.06.14 Atlétika: három versenyzőnk utazik a krakkói csapat Eb-re

Atlétika: három versenyzőnk utazik a krakkói csapat Eb-re A krakkói atlétikai csapat Eb-re készülő magyar válogatottban az MTK Budapestből három versenyző kapott helyet.

Atlétika 2023.06.13 Atlétika: nyolc éremnek örülhettünk a Gedeon-kupán (GALÉRIA)

Atlétika: nyolc éremnek örülhettünk a Gedeon-kupán (GALÉRIA) A rúdugró fiatalokról szólt a keddi nap a Lantos Mihály Sportközpontban.

Atlétika 2023.06.11 Atlétika: négy érmet szereztünk a nagydíjsorozat Nyíregyházi állomásán

Atlétika: négy érmet szereztünk a nagydíjsorozat Nyíregyházi állomásán Nagy Marcell, Moravcsik Angéla, Mátó Sára és dr. Nguyen Anasztázia is dobogóra állhatott.

Atlétika 2023.06.10 Atlétika: csak vasárnap kezdi a szezont Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: csak vasárnap kezdi a szezont Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) Krizsán Xénia a tervezettnél jóval később, csak vasárnap kezdheti meg a szabadtéri szezont, miután a felkészülését betegségek hátráltatták, így ki kellett hagynia május végén a többpróbázók egyik legrangosabb viadalát Götzisben.

Atlétika 2023.06.09 Atlétika: Konta Szabolcs ezüstérmet szerzett a rúdugróversenyen

Atlétika: Konta Szabolcs ezüstérmet szerzett a rúdugróversenyen Ez történt a biatorbágyi kupasorozat harmadik állomásán.

Atlétika 2023.06.08 Atlétika: ezüstérmek a Magyar Nagydíjsorozaton (GALÉRIA)

Atlétika: ezüstérmek a Magyar Nagydíjsorozaton (GALÉRIA) Az MTK Budapest atlétái közül Nguyen Anasztázia, Szabó Barbara, Moravcsik Angéla és Mátó Sára is második helyezést ért el a Lantos Mihály Sportközpontban rendezett WA Continental Tour Bronze-versenyen.

Atlétika 2023.06.08 Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a Sportrádióban (AUDIÓ)

Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a Sportrádióban (AUDIÓ) Egyesületünk távolugrója, dr. Nguyen Anasztázia a Sportrádió műsorában mesélt a világbajnoki kvalifikációs esélyeiről.

« Előző oldal 7891011121314151617 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!