Atlétika
Szabó Beatrix

Hírek

Atlétika 2023.06.22 Atlétika: első helyen jutott fel a magyar válogatott

Atlétika: első helyen jutott fel a magyar válogatott Nagyszerű teljesítménnyel megnyerte a csapat Európa-bajnokság második divízióját a Moravcsik Angélával, Szabó Beával és Nagy Marcellel felálló magyar csapat.

Atlétika 2023.06.21 Atlétika: Szabó Beatrix kilencedik a csapat Eb-n

Atlétika: Szabó Beatrix kilencedik a csapat Eb-n Az MTK Budapest hármasugrója, Szabó Beatrix a kilencedik helyen zárt a lengyelországi Chorzówban zajló atlétikai csapat Európa-bajnokságon, melyen két versenynap után továbbra is vezet a magyar válogatott.

Atlétika 2023.06.20 Atlétika: Nagy Marcell hatodik a csapat Eb-n

Atlétika: Nagy Marcell hatodik a csapat Eb-n Az MTK Budapest rúdugrója, Nagy Marcell a hatodik helyen végzett a Chorzówban zajló atlétikai csapat Európa-bajnokságon, melyen az első nap után vezet a magyar válogatott.

Atlétika 2023.06.20 Atlétika: „Bizakodó vagyok, hogy hamarosan meglesz szabadtéren is a 13 méter” – Szabó Beatrix (VIDEÓ)

Atlétika: „Bizakodó vagyok, hogy hamarosan meglesz szabadtéren is a 13 méter” – Szabó Beatrix (VIDEÓ) Hármasugrónk, Szabó Beatrix értékelte teljesítményét a budapesti magyar nagydíjsorozatot követően, ahol 12.97-es egyéni csúccsal az ötödik helyen zárt a remek mezőnyben.

Atlétika 2023.06.19 Atlétika: „Iszonyatosan jó futás volt” – Mátó Sára (VIDEÓ)

Atlétika: „Iszonyatosan jó futás volt” – Mátó Sára (VIDEÓ) 400 gátasunkkal, Mátó Sárával beszélgettünk a magyar nagydíjsorozat budapesti állomása után, ahol atlétánk ezüstéremmel indította a szezont.

Atlétika 2023.06.18 Atlétika: Nemes Rita egyéni csúccsal országos bajnok hétpróbában (VIDEÓ)

Atlétika: Nemes Rita egyéni csúccsal országos bajnok hétpróbában (VIDEÓ) Egyesületünk többpróbázója kitűnő teljesítményt nyújtva nyerte meg az összetett országos bajnokságot.

Atlétika 2023.06.17 Atlétika: „Az idei felkészülés volt életem legjobbja” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ)

Atlétika: „Az idei felkészülés volt életem legjobbja” – Moravcsik Angéla (VIDEÓ) Egyesületünk gerelyhajítóját, Moravcsik Angélát kérdeztük a múlt heti, budapesti atlétikai nagydíjról, illetve idei céljairól.

Atlétika 2023.06.16 Atlétika: „Látszik, hogy haladok előre” – dr. Nguyen Anasztázia (VIDEÓ)

Atlétika: „Látszik, hogy haladok előre” – dr. Nguyen Anasztázia (VIDEÓ) Távolugrónkkal, dr. Nguyen Anasztáziával beszéltünk a magyar nagydíjsorozat budapesti állomását követően, ahol 6.64 méteres ugrással ezüstérmet szerzett. Naszti ezután vasárnap 6.44-et ért el Nyíregyházán, ezzel a harmadik helyen zárt.

Atlétika 2023.06.14 Atlétika: három versenyzőnk utazik a krakkói csapat Eb-re

Atlétika: három versenyzőnk utazik a krakkói csapat Eb-re A krakkói atlétikai csapat Eb-re készülő magyar válogatottban az MTK Budapestből három versenyző kapott helyet.

Atlétika 2023.06.13 Atlétika: nyolc éremnek örülhettünk a Gedeon-kupán (GALÉRIA)

Atlétika: nyolc éremnek örülhettünk a Gedeon-kupán (GALÉRIA) A rúdugró fiatalokról szólt a keddi nap a Lantos Mihály Sportközpontban.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!