Atlétika
Szabó Beatrix

Véget ér a középszakasz

Publikálva: 2018.03.07 Frissítve: 2018.03.07 Röplabda

A TF ellen a hibátlan mérleg megőrzése a cél.

Csapatunk múlt hét szombaton másodszor is legyőzte első számú üldözőjét, a Penta-Gödöllői RC-t, így egy körrel a középszakasz vége előtt biztossá vált: az MTK Budapest végez az NB I Liga első helyén.

– Egyrészt a megfelelő taktikai felkészültségünknek, másrészt pedig a csapatmunkának köszönhetjük a Gödöllő elleni győzelmet – vélekedett Tóth Gábor. – Az ellenfél nagyon jól felkészült a legponterősebb játékosunkból és kiválóan védekezett ellene, mi viszont tudtunk váltani, tudtuk kezelni a helyzetet.

A középszakasz 10. fordulójában az utolsó előtti helyen álló TFSE otthonába látogat együttesünk. A két csapat legutóbb február negyedikén találkozott, akkor 3:0-ra nyertünk a Városmajorban.

– Szeretnék minél több lehetőséget adni a fiataloknak – amennyiben a mérkőzés alakulása ezt lehetővé teszi –, mivel fontos megmérettetés vár rájuk vasárnap – utalt vezetőedzőnk a juniorok nyíregyházi elődöntőjére.

Csapatunk eddig kilenc meccséből kilencet megnyert, pontot is mindössze egyet vesztett a középszakaszban. Az utolsó forduló eredményétől függetlenül az élen végzünk, joggal merül fel a kérdés, ilyen körülmények között hogyan lehet motiválni a lányokat a TF elleni mérkőzés előtt.

Nőkről lévén szó, van bennük egyfajta pozitív igényesség önmagukkal szemben. Nagyon jól hangzana a tízből tízes mutató, azt hiszem nem is lehet más a célunk. Ezzel együtt most szinte mindent alárendelünk a juniorok szerepeltetésének, akár még szettveszteség árán is.

A pénteki mérkőzésen Kiss Zoltán és Varjasi Melinda fújja a sípot.

2018. március 9. 18:00 TFSE–MTK Budapest; TF „D” terem (1123 Budapest, Győri út 13.)

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!