Atlétika
Magyari Zoltán

Röplabda: Magyar Liza csapatai remekeltek hétvégén

Publikálva: 2024.01.22 Frissítve: 2024.01.22 Röplabda

Az U13-as és az U17-es együttes is minden meccsét megnyerte.

Szombaton Tüske Bence első osztályú U17-es csapata – hazai pályán – két mérkőzést játszott, melyeken az UTE U17 lila csapatától és a Nyíregyháza együttesétől is 3-0-ra kikapott.

Magyar Liza mindkét csapata pályára lépett hétvégén, az U17 szombaton, az U13 vasárnap. A nagyobbak az UTE Tábor utcai csarnokában harcolhattak, míg a fiatalabbak hazai pályán néztek szembe ellenfeleikkel.

U17 III. osztály eredményei:

MTK Budapest fehér‒UTE Bíbor 3-1 (15, 21, -15, 14)

MTK Budapest fehér‒Kispest B 3-0 (14, 15, 19)

Csapat tagjai: Lozovsky Eszter, Barna Luca, Csizmadia Petra, Szakáll Fanni, Herczeg Fanni, Kozma Anna Róza, Vida Maja, Szrebro Zoé, Tisza Fruzsina, Le Khanh Gnoc, Muszkás Lili, Végh Dorka, Nagy Nina.

 Edző: Magyar Liza 

Magyar Liza: ‒ Pontos játékot mutattak a lányok. Az elején álmosan érkeztek, de észre se lehetett venni ezt a játékukon. Egy szett csúszott be, de azt is hamar korrigáltuk. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és új állásokat is ki tudtunk próbálni. Elégedett vagyok a mai teljesítménnyel!

U13 IV. osztály első fordulójának eredményei:

MTK Budapest fehér‒Panoráma SE 3-0

MTK Budapest fehér‒Szent Benedek Balatonfüred II. 3-0

MTK Budapest fehér‒Viadukt SE 3-0 

Csapat tagjai: Szelei-Kiss Ajsa, Berényi Lilla, Szatmári Abigél, Szeverényi Dóra, Csuzdi Emma, Kövesdi Petra, Kapus Léna, Benkő Lilien, Livják Hanga, Zubor Hanna, Shimada Hanna, Csernus Abigél

Edző: Magyar Liza 

Magyar Liza: ‒ Nagyon elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Szépen és pontosan játszott a csapat. Mindenki odafigyelt és bátran tudtam játszani azokat is, akik csak nem olyan rég kezdték a röplabdát. Örülök, hogy így fejlődnek a kis törpék is, és a hétvégi összes meccset meg tudta nyerni mindkét csapatom! 

Vasárnap Benkóné Kőrös Mária a bajnokság középszakaszában Szegedre utazott U13-as csapatával.

Szegedi RSE narancs‒MTK Budapest 3-0 (-23, -21, -22)

MTK Budapest‒BDSE  3-0 (25, 12, 14)

Csapat: Aszódi Lilla, Cseh Vilma, Gétay Georgina, Kalmár Evelin, Tarr Csilla, Sándor Zorka, Soóky Panna, Kis Gréta, Rosdy Julia, Török Flóra, Bernáth Odett

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!