Keresés

Hírek

Röplabda 2019.12.14 Elfogytunk a harmadik összecsapásra

Elfogytunk a harmadik összecsapásra A női röplabda Extraliga 10. fordulójában a bajnoki címvédő Vasas Óbuda otthonában szenvedtünk háromszettes vereséget.

Röplabda 2019.12.13 Vasas Óbuda–MTK Budapest beharangozó Tóth Gáborral (VIDEÓ)

Vasas Óbuda–MTK Budapest beharangozó Tóth Gáborral (VIDEÓ) Másfél hét alatt harmadszor találkozunk a bajnoki címvédővel.

Röplabda 2019.12.11 A Vasas jutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában (VIDEÓ+GALÉRIA)

A Vasas jutott a legjobb négy közé a Magyar Kupában (VIDEÓ+GALÉRIA) Két szettet elcsentünk a bajnoktól a Folyondár utcában.

Röplabda 2019.12.09 Vasas Óbuda–MTK Budapest beharangozó Schildkraut Krisztiánnal (VIDEÓ)

Vasas Óbuda–MTK Budapest beharangozó Schildkraut Krisztiánnal (VIDEÓ) Schildkraut Krisztián szerint elsősorban a nyitásainkon, illetve a nyitásfogadásunkon kell javítanunk a Vasas Óbuda elleni visszavágóra.

Röplabda 2019.12.05 „A tűz hiányzott” (VIDEÓ)

„A tűz hiányzott” (VIDEÓ) Tóth Gáborral és Godó Pannival beszélgettünk a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonását követően.

Röplabda 2019.12.04 Nem borult a papírforma

Nem borult a papírforma A női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén csapatunk 3:0-ra kikapott a Vasastól.

Röplabda 2019.12.03 MTK Budapest–Vasas Óbuda beharangozó (VIDEÓ)

MTK Budapest–Vasas Óbuda beharangozó (VIDEÓ) Tóth Gáborral és Vezsenyi Adriennel beszélgettünk a Vasas Óbuda elleni kupameccs előtt.

Röplabda 2019.12.01 Méltó ellenfelei voltunk a Békéscsabának (GALÉRIA+VIDEÓ)

Méltó ellenfelei voltunk a Békéscsabának (GALÉRIA+VIDEÓ) A pontszerzés egyelőre nem sikerült, de szettet már tudtunk rabolni a BRSE ellen.

Röplabda 2019.11.30 MTK Budapest–Békéscsabai RSE beharangozó Tóth Gáborral (VIDEÓ)

MTK Budapest–Békéscsabai RSE beharangozó Tóth Gáborral (VIDEÓ) Bár sokat fejlődtünk a nyitófordulóban elszenvedett 3:0-ás vereség óta, de vezetőedzőnk szerint a szettgyőzelem még így is nagy szó lenne a Békéscsaba ellen.

Röplabda 2019.11.28 MTK Budapest–Békéscsabai RSE beharangozó Szalai Annával (VIDEÓ)

MTK Budapest–Békéscsabai RSE beharangozó Szalai Annával (VIDEÓ) Ifjú liberónk szerint a csapat megszokta már az Extraliga légkörét, és a Békéscsaba ellen is szettet, szetteket szeretne nyerni.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!