Keresés

Hírek

Kosárlabda női 2017.12.17 Egy félidőt bírtunk (GALÉRIA)

Egy félidőt bírtunk (GALÉRIA) Jóval erősebb Cegléd látogatott a Városmajorba. Kosaras lányaink az első félidőn túl nem tudták életben tartani a bravúros győzelem álmát. A harmadik, negyedik negyedben dobott 19 pont kevés volt.

Kosárlabda női 2017.12.14 A Cegléd ellen zárjuk az évet

A Cegléd ellen zárjuk az évet A női kosárlabda NB I utolsó őszi fordulója következik, szombaton 18:00 órakor a tavalyi harmadik helyezett, VBW CEKK Cegléd látogat az MTK Budapest városmajori otthonába.

Kosárlabda női 2017.12.13 Motiváltak voltunk, visszavágtunk

Motiváltak voltunk, visszavágtunk Junior leány kosárlabdázóink hétközben nagyszerűen helytálltak a Török Flóris Törekvés ellen.

Kosárlabda női 2017.12.09 Nem adtuk könnyen magunkat! (GALÉRIA)

Nem adtuk könnyen magunkat! (GALÉRIA) A harmadik negyed derekán a fizikális csatában elfáradtak női kosarasaink, hibáinkat pedig gyorsan megbosszulta az Egerszeg.

Kosárlabda női 2017.12.04 Nagy pofonba szaladtunk bele

Nagy pofonba szaladtunk bele Nem egészen egy félidőn át tudtuk tartani magunkat Győrben, a tavalyi negyedik otthonában.

Kosárlabda női 2017.11.27 NB I-es körkép

NB I-es körkép Amíg mi hétvégén szabadnaposak voltunk, a női kosárlabda NB I többi tíz csapata, a válogatott pihenőt követően a nyolcadik fordulóban mérkőzött meg egymással.

Kosárlabda női 2017.11.09 Helyzetjelentés

Helyzetjelentés A hétfőn kezdődő kéthetes, őszi válogatott szünet remek alkalmat ad, hogy női kosarasaink eddigi teljesítményét górcső alá vegyük.

Kosárlabda női 2017.11.05 Több volt bennünk

Több volt bennünk Védekezésbeli megingásainkat könyörtelenül megbüntette az ellenfél. Vereséggel távoztunk a PINKK otthonából.

Kosárlabda női 2017.10.28 Tisztes helytállás (GALÉRIA)

Tisztes helytállás (GALÉRIA) A bajnokot kellő komolysággal fogadták a lányok, női kosarasaink egy félidőn át méltó ellenfelei voltak az euroligás Sopron Basketnek.

Kosárlabda női 2017.10.22 Jobbulást Zsuzsi! (GALÉRIA)

Jobbulást Zsuzsi! (GALÉRIA) Csapatkapitányukat a mentő vitte el, így szenvedtek fájó vereséget női kosarasaink az NB I ötödik fordulójában.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!