Keresés

Hírek

Kosárlabda női 2019.01.23 A legkisebbek legelső győzelme

A legkisebbek legelső győzelme Végre 11 éveseink is megízlelhették a siker ízét, épp egy MTK–BEAC-rangadón.

Kosárlabda női 2019.01.20 Gyámoltalanul (GALÉRIA)

Gyámoltalanul (GALÉRIA) Győzni szeretett volna csapatunk a Vasas Akadémia otthonában, fontos is lett volna – ehhez képest szombat este beleszaladtunk egy demoralizáló pofonba. 35 pontos vereségbe...

Kosárlabda női 2019.01.18 Átsétálunk a szomszédba

Átsétálunk a szomszédba Ezúttal a Vasas Akadémia ellen lép pályára az MTK Budapest a női kosárlabda-bajnokság élvonalában szombat este. A piros-kékek sportcsarnoka a legközelebbi idegenbeli helyszín.

Kosárlabda női 2019.01.15 A második negyedtől egál

A második negyedtől egál Elrontották a kezdést 12 éveseink – ám aztán nagyon is magukra találtak!

Kosárlabda női 2019.01.13 Jó meccs és pontrekord (GALÉRIA+VIDEÓ)

Jó meccs és pontrekord (GALÉRIA+VIDEÓ) Kimondva, kimondatlanul amolyan ráhangolódásnak szántuk a PEAC-Pécs elleni mérkőzést a következő hetek alsóházi rangadóira, és nemcsak a szoros, 74–86-os eredmény volt biztató, hanem a gördülékeny támadójáték is. Persze a vereség ettől még vereség, de jó volt látni, hogy alig több, mint három perccel a vége előtt csupán két kosárnyi volt a különbség.

Kosárlabda női 2019.01.11 Kitörni a kasztrendszerből

Kitörni a kasztrendszerből Ismét szombat este hat órától és ismét hazai pályán játszik az MTK Budapest NB I A-csoportos női kosárlabdacsapata. Nagy bravúrra lenne szükség, hogy egyről a kettőre lépjünk győzelmek tekintetében.

Kosárlabda női 2019.01.09 Rossz évkezdés

Rossz évkezdés Vasárnap idegenben, a Zsíros Tibor kosárlabdacsarnokban léptek pályára U12-eseink - és bizony nem ment nekik túl jól, vissza kell még rázódniuk a rendes kerékvágásba.

Kosárlabda női 2019.01.07 Valami hiányzik – vagy valaki? (GALÉRIA+VIDEÓ)

Valami hiányzik – vagy valaki? (GALÉRIA+VIDEÓ) Az első 2019-es bajnokinkon sokáig szívósan tapadtunk a vendég NKE-Csatára, de utána elfáradt a csapat és kevés pontot dobott, az ellenfél pedig ezt kihasználva elhúzott.

Kosárlabda női 2019.01.05 Új év, új remények

Új év, új remények Az idény eddigi meglepetéscsapatát, az NKE-Csatát fogadja az MTK Budapest szombat este a 12. fordulóban. Nem esélyesként, de nem is a lehetetlenben bízva a győzelemre gondolva.

Kosárlabda női 2019.01.03 Megfogyva bár, de törve nem

Megfogyva bár, de törve nem A négy meccsünkből kettő is roppant szorosan alakult, de sajnos egyet sem sikerült megnyerni a BKSZ karácsonyi U12-es tornáján a Tüskecsarnokban, aminek az oka abban keresendő, hogy mindkét játéknapon túl kevesen voltunk.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!