Keresés

Hírek

Kosárlabda női 2020.05.23 Fontos volt a másodhegedűs is (LAPSZEMLE)

Fontos volt a másodhegedűs is (LAPSZEMLE) Hangulatos beszélgetést találtunk a TFSE honlapján Hegedűs Péterrel, a TFSE-MTK Budapest élvonalbeli női kosárlabdacsapatának másodedzőjével, amely kiváló szombat délutáni olvasmány, mert érdekeseket mond a tanulásra, fejlődésre nagyon nyitott fiatal szakember.

Kosárlabda női 2020.05.21 Hiába az euroligás ajánlatok, Alisia Jenkins marad a TFSE-MTK-ban (LAPSZEMLE)

Hiába az euroligás ajánlatok, Alisia Jenkins marad a TFSE-MTK-ban (LAPSZEMLE) A Nemzeti Sport elérte és szóra bírta hazájában a legutóbbi magyar női kosárlabda-bajnokság legjobb játékosát. A következő idényt is a TFSE-MTK Budapestben töltő amerikai Alisia Jenkins napjai nyugalmasan telnek, és úgy véli, lenyűgöző statisztikai mutatói (22.2 pont és 12.2 lepattanó átlagban) elérhetetlenek lettek volna a csapattársai nélkül.

Kosárlabda női 2020.05.15 Magyar Bianka: nehéz volt megszokni az elszigetelődést (LAPSZEMLE)

Magyar Bianka: nehéz volt megszokni az elszigetelődést (LAPSZEMLE) A TFSE hivatalos honlapja interjút közölt Magyar Biankával, a TFSE-MTK Budapest élvonalbeli női kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével, amely a hatodik helyen állt az NB I A-csoportjának pontvadászatában, amikor a honi sportági szövetség a koronavírus-járvány miatt hirtelen befejezettnek nyilvánította az idényt.

Kosárlabda női 2020.05.11 Tanulni jött, a pályán és azon kívül is

Tanulni jött, a pályán és azon kívül is Munkácsi Enikő mindenképp budapesti csapathoz szeretett volna igazolni tavaly a továbbtanulás miatt – és az MTK Budapestet választotta. Talán mondhatjuk, hogy ezzel mindenki nyert, vagyis divatos kifejezéssel élve win-win szituáció alakult ki: az alábbiakból úgy tűnik, ő is jól érezte magát nálunk, és vezetőedzőnk, Nagy Dorottya is elégedett volt vele, mert amikor arra kértük, nevezze meg a legjobb évet záró fiatalunkat, egyből Enikőt említette.

Kosárlabda női 2020.05.04 Döntött a nemzetközi kupaindulókról a hazai kosárlabda-szövetség

Döntött a nemzetközi kupaindulókról a hazai kosárlabda-szövetség A nemzetközi kupainduló csapatokról döntött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége elnökségi ülésén.

Kosárlabda női 2020.05.02 Pál Szandrának jólesett a visszatérés az MTK-s mezhez

Pál Szandrának jólesett a visszatérés az MTK-s mezhez 2004-ben bronzérmes volt az U18-as Európa-bajnokságon, 2006-ban ezüstérmes az U20-as kontinensviadalon, az előző idényben pedig az MTK Budapest együttesét erősítette a női amatőr NB I Piros csoportjában. Korábban is volt már játékosunk, majd tavaly, 33 évesen visszatért, és alapembere lett Nagy Dorottya csapatának a honi kosárlabda-bajnokság második vonalában, minden szempontból jó példát mutatva a fiatalabbaknak. De hát ezért is hívták vissza.

Kosárlabda női 2020.04.27 Süle Krisztina visszavonul (LAPSZEMLE)

Süle Krisztina visszavonul (LAPSZEMLE) A női kosárlabdára szakosodó internetes portál, a wbasket.hu készített nagyinterjút Süle Krisztinával – méghozzá tulajdonképpen búcsúinterjút, ugyanis a kék-fehérben éveket lehúzó ponterős bedobó bejelentette, befejezi játékospályafutását.

Kosárlabda női 2020.04.25 Fruzsi visszatért!

Fruzsi visszatért! Több mint kilenc hónapos kihagyás után újra pályára léphetett Weber Fruzsina, akinek tavaly az idény végén elszakadt az Achilles-ina. Centerünk köszöni szépen, már jól van, és bár a szezon idő előtt véget ért, ő tovább erősíti a lábát, amelyet a sérülés érintett.

Kosárlabda női 2020.04.22 Hosszabbítottunk a Jenkins-duóval

Hosszabbítottunk a Jenkins-duóval A TFSE-MTK meghatározó párosa még egy évig biztos marad csapatunknál.

Kosárlabda női 2020.04.19 Best of (VIDEÓ)

Best of (VIDEÓ) 2019/20-as idény TFSE-MTK Budapes női kosárlabdacsapat hazai mérkőzéseinek emlékezetes momentumai.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!