Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Belelendültek a lányok

Publikálva: 2019.05.13 Frissítve: 2019.05.13 Kosárlabda női

A budapesti gyermekbajnokságban végre megtört a jég, megszereztük az első győzelmünket ebben a sorozatban, méghozzá fölényesen: 50 ponttal nyertek 12 éveseink!

MTK Budapest–Kiss Lenke KA 86–36 (21–8, 26–4, 19–20, 20–4)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 2, Egri Emma 7, Heltovics Kincső 6, Horváth Borsika 10, Kendelényi Luca 11, Matkovits Alma 14, Mélykuti Maja 4, Rajkai Hanga 2, Szép Szabina 22, Takács-Váry Anna 8

Ebben az idényben ez volt az utolsó mérkőzésünk hazai környezetben. Bizakodtunk, mert az odavágón mindösszesen egyetlen ponttal volt csupán jobb a KLKA. Az első perctől kezdve odatették magukat a lányok: rengeteg labdát szereztek, indítottak belőle, és ezeket a lehetőségeket pontokra váltották. A nyitó tíz perc végén már tizenhárommal vezettünk. Ennek tudatában jókedvűen lépett parkettre a második ötös, amely tovább növelte a különbséget. Szép támadásokat vezetve a félidőre már harmincöt volt közte. A második félidőben ötpercenként cseréltük a sorokat, mindenkinek megadva a játéklehetőséget. Éltek vele a gyerekek, mindenkinek sikerült pontot szereznie a mérkőzés során.

Molnár Róbert: – Ez ám a csapatmunka! A jó teljesítményünknek köszönhetően megszereztük első győzelmünket ebben a bajnokságban. Megérdemelték már a lányok! Még egy mérkőzés van hátra az idei versengésből, idegenben a Kaszások ellen lépünk pályára, reméljük, meg tudjuk majd lepni az óbudaiakat.

Belelendültek a lányok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!