Hírek

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.04.18 A szülinapos Pöltz Annával beszélgettünk

A szülinapos Pöltz Annával beszélgettünk Április 18-án ünnepli születésnapját a Brüll Alfréd Akadémia tőrvívója, Pöltz Anna. Vele csevegtünk a mindennapjairól.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.04.04 „Megfelelő döntés született” (LAPSZEMLE)

„Megfelelő döntés született” (LAPSZEMLE) Sákovicsné Dömölky Lídiát kérdezték a Nemzet Sportolója jelölésről.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.24 A legjobb döntés született (LAPSZEMLE)

A legjobb döntés született (LAPSZEMLE) Ahogy arról beszámoltunk, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach és Japán miniszterelnöke közös közleményben jelentette be, hogy elhalasztják az idén nyárra tervezett tokiói ötkarikás játékokat. A döntést a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke, a NOB 1995–99 közötti alelnöke, Schmitt Pál megnyugvással üdvözölte.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.20 Csak semmi pánik!

Csak semmi pánik! Három – Budapestet is megjárt – dél-koreai párbajtőröző is elkapta a koronavírust, de klubunk versenyzői jól vannak.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.18 A szülinapos szakosztályvezető

A szülinapos szakosztályvezető Március 18-án ünnepli születésnapját Szényi Péter, tőr, illetve párbajtőrszakosztályunk vezetője. A nagy nap apropóján beszélgettünk vele.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.12 Harminc napig nincs nemzetközi verseny

Harminc napig nincs nemzetközi verseny A nemzetközi vívószövetség a hétvégétől kezdve, harminc napig valamennyi világkupa- és GP-versenyét, a kadet és junior vb-t, valamint az olimpiai pótkvalifikációs-viadalt elhalasztotta.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.12 „Jobban akartuk a sikert!”

„Jobban akartuk a sikert!” A balul sikerült egyéni nem szegte kedvét Somody Somának, csapatban bronzérmet szerzett a korosztályos párbajtőr Európa-bajnokságon Porečben.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.03.06 Vívóink kiemelten fontos hétvége előtt állnak

Vívóink kiemelten fontos hétvége előtt állnak Péntektől Bartkó Leventéért és Szényi Péterért, Márton Annáért és Szatmári Andrásért szoríthatunk.

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.02.27 Hetedik lett a - Brüll Alfréd akadémista - Wimmer Dorinával felálló párbajtőrcsapat

Hetedik lett a - Brüll Alfréd akadémista - Wimmer Dorinával felálló párbajtőrcsapat A nyolc közé verekedték magukat a kadétok a Poreč-i korosztályos Európa-bajnokságon

Vívás – tőr/párbajtőr 2020.02.25 Bronzérmes a kadét fiú párbajtőrcsapat a poreci utánpótlás Európa-bajnokságon

Bronzérmes a kadét fiú párbajtőrcsapat a poreci utánpótlás Európa-bajnokságon A Csabai Máté, Kovács Gergely, Kó Benedek és Somody Soma alkotta párbajtőrcsapat bronzérmet szerzett a horvátországi utánpótlás vívó Európa-bajnokság negyedik, kadét versenynapján.

« Előző oldal 45678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!