Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Röplabda: eldől a továbbjutás sorsa a kupában

Publikálva: 2022.12.15 Frissítve: 2022.12.14 Röplabda

A visszavágó következik a Vasas Óbuda ellen.

Az MVM Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésére kerül sor pénteken 19:00 órától. Ezúttal a Vasas Óbuda tölti be a házigazda szerepét, akik 3:0-s győzelmet arattak az első összecsapáson. Leiszt Máté és csapata mindenképp meg szerette volna ismételni azt a jó teljesítményt, amit az Extraligás meccsen produkáltak a Bajnokok Ligája-szereplő ellen, ám ez sajnos nem sikerült egy héttel ezelőtt. Most újabb esélyt kapnak, hogy a legjobb formájukat mutassák. 

A pályán folyó játékot a piros-kékek irányították, így könnyed siker arattak a két párharcból álló kupasorozat első meccsén. Ráadásul a mieinknél, az egyik kulcsjátékos, Berkó Lili nem lehetett a csapat segítségére. A második mérkőzésen eldől a továbbjutás sorsa. Az biztos, hogy az első összecsapáson mutatott játékot mindenképp javítani akarják a mieink, hiszen az Extraliga legutóbbi két találkozóján kiválóan muzsikáltak. Leiszt Máté az első meccsről, illetve a visszavágóról mondta el gondolatait:

‒ Az első párharcon nem tudtuk a legjobb arcunkat megmutatni, így most egyértelmű célunk, hogy a karácsonyi szünet ettől kiadjuk magunkból a maximumot.

Aki a helyszínen nem tudja buzdítani a lányokat, az se keseredjen, hiszen a hunvolley.tv élőben közvetíti a mérkőzést.

MVM Magyar Kupa, negyeddöntő, második mérkőzés

2022. december 16. 19:00, Budapest, Vasas Folyondár Jobb Pálya  

Vasas Óbuda‒MTK Budapest

Játékvezetők: Horváth M., Soltész R. (Csarkó E., Nagy D.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!