Kézilabda
Andróczki Flóra

Röplabda: első összecsapására készül csapatunk

Publikálva: 2024.09.27 Frissítve: 2024.09.27 Röplabda

A Veszprém együttese ellen kezdik meg a bajnoki pontvadászatot a mieink.

Szeptember utolsó hétvégéjén átalakult röplabdacsapatunk számára is elkezdődik a 2024/25-os idény. Nyáron Hetey Tamás személyében új vezetőedzővel kezdhette meg a munkát az alakulat, és a játékosállomány is jelentősen kicserélődött. Augusztus elején indult a közös munka, ám a lányok már előtte is kaptak házi feladatot, így jó fizikális állapotban érkezhettek az alapozásra.

Hetey Tamás: − Az alapozásunk jól sikerült, mind a lányok, mind a stáb kihozta a maximumot ebből az időszakból. Sajnálatos módon történtek sérülések, azonban a megfelelő kezeléseknek köszönhetően már teljes létszámmal kezdjük meg szombaton a szezonunkat. Itt szeretném külön megköszönni Szűcs Kingának, Kopunovic Leának, az U20-ból csatlakozó lányoknak, valamint Tímár Editnek azt, hogy amikor szükség volt hiánypótlásra a csapatnál, ők segítő kezet nyújtottak.

A felkészülési időszakban több edzőmérkőzés is szerepelt a programban, amelyen a lányok éles szituációkban gyakorolhattak, tökéletesíthették játékukat. Szeptember 28-án azonban a VEHIR-VESC gárdája ellen már a három pont lesz a tét. A mérkőzésre hazai pályán kerül sor, 19:30 órakor lépnek parkettre a mieink.

Hetey Tamás: − Várjuk a Veszprém elleni bajnokinkat, izgatottak vagyunk. A lányoknak azonban csak azt kell szem előtt tartaniuk, hogy ez játék, élmény, amit meg kell élniük, amennyire csak tudnak. Ha kihozzák magukból az aznapi maximumot, akkor mindegy, mi lesz a végeredmény, büszkén fogunk távozni a pályáról. Mi sok sikert kívánunk nekik, a stáb és a vezetőség mögöttük áll!

Női NBI alapszakasz, 1. forduló

2024. szeptember 28. 19:30, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok

MTK Budapest‒VEHIR-VESC

Játékvezetők: Selega B., Kiss N.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!