Kézilabda
Dakos Noémi

Kézilabda: továbbra is kék-fehérben (VIDEÓ)

Publikálva: 2022.02.01 Frissítve: 2022.02.01 Kézilabda

Három játékosunk is hosszabbított a következő időszakra.

Az idei évben elég hamar elkezdődtek az egyeztetések a jövő évi keret összeállítását illetően. A szakvezetés hetek óta tárgyalásokat folytat a keret játékosaival, és a távozók helyére tervezett újakkal. Három meghatározó, nagy tapasztalattal rendelkező kézilabdázónk is újra klubunk mellett tette le a voksát.

Az együttesünk csapatkapitányával Dakos Noémi továbbra is az egylet vezére marad, hiszen beállósunk 1+1 éves szerződést kötött egyesületünkkel. Noémi a 2015/2016-os szezon óta erősíti az MTK-t, amennyiben pedig a kétéves kontraktus végéig velünk marad, abban az esetben a valaha volt legtöbb idényt eltöltő játékos lesz női kézilabdacsapatunknál. Játékosunk az eddig eltelt évek során 183 mérkőzésen szerepelt kék-fehér színekben, 528 góllal járult hozzá a sikeres szereplésekhez. Csapatkapitányunk az itt töltött időről, valamint a hosszabbítással kapcsolatos érzéseiről is mesélt.

Tavaly nyáron, a Siófok KC-tól érkező, több éves játékrutinnal rendelkező védekezőspecialista Mazák-Németh Csilla is a maradás mellett döntött. Csilla további egy plusz egy évre szóló megegyezést kötött a klubbal. A korábbi EHF-kupa győztese a következőképpen nyilatkozott a szerződéskötést követően.

A 2020/21-es szezonban érkező balszélsőnk, Pelczéder Orsolya nem egy, hanem kétéves szerződést kötött klubunkkal. A két évre szóló megállapodás igazi újdonság az MTK Budapest életében, hiszen a korábbi évekre jellemző egyéves szerződéskötéstől az idén tért el először egyesületünk. Ez a változás is kiválóan mutatja, hogy az MTK Budapest szakvezetése számára rendkívül fontos a női kézilabdacsapat hosszú távú eredményes szereplése. Pelczéder Orsolya a hosszabbítással kapcsolatos saját céljairól és a csapat törekvéseiről is beszélt.

További bejelentések a női kézilabda csapatának háza tájáról a héten várhatóak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!