Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: az önbizalmunk megtartása a cél

Publikálva: 2024.02.20 Frissítve: 2024.02.20 Kézilabda

Csütörtökön a Győri Audi ETO KC látogat hozzánk.

Jó időszakot tudhat maga mögött csapatunk, a bajnokságban bekövetkező kisebb szünet előtt a Győri Audi ETO KC csapatát fogadja február 22-én, csütörtökön, 18:00 órakor. A mieink legutóbb Budaörsön jártak, ahol a vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen nyertek, hiszen a jó formában lévő budaörsiek ellen már tizenkét góllal is vezettünk, végül pedig 31-25-ös győzelmet arattunk.

A csütörtöki meccs egészen másról fog szólni, hiszen a mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, ennek ellenére számunkra is nagyon fontos ez az összecsapás, hiszen mindenképp szeretnénk megtartani azt az önbizalmat, amit az utóbbi időben felépítettünk. Ehhez mindenképp az kell, hogy jó játékot produkáljunk a Bajnokok Ligájában szereplő Győr ellen. Ellenfelünk a K&H Ligában legutóbb a Mosonmagyaróvárt fogadta, ezen a párharcon tízgólos zöld-fehér siker született.

Vágó Attila: ‒ Fontos lenne az elmúlt mérkőzéseken mutatott jó formát megőriznünk a csütörtöki, Győr elleni találkozón is. Kiélezett, szorosabb összecsapást szeretnénk játszani, ami az önbizalmunk megtartása szempontjából döntő tényező lenne.

A Győri Audi ETO KC elleni mérkőzést mindig nagy érdeklődés övezi, ezért kérünk mindenkit, hogy aki a helyszínen szeretné megtekinteni a találkozót, az érkezzen időben a helyszínre. Jegyvásárlásra kizárólag a meccs napján van lehetőség, elővételen jegyvásárlás nincs! A jegypénztár 16:30 órakor nyit, kizárólag készpénzben lehet fizetni.

A jegyárak változatlanok: a hazai szektorba a teljes árú jegy 1.500 forint, a XVII. kerületi lakosok, nyugdíjasok és diákok számára a hazai szektorba 1.000 forint a belépő. A vendégszektorba (függetlenül kortól és lakóhelytől) egységesen 1.500 forintba kerülnek a jegyek. A 6 év alattiak számára ingyenes a belépés.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 16. forduló

2024. február 22. 18:00, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

MTK Budapest‒Győri Audi ETO KC

Játékvezetők: Bátori B., Szécsi L. B.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!