Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: a serdülők nagyon közel voltak a pontszerzéshez, az ifik pedig hamar távol kerültek tőle

Publikálva: 2023.04.04 Frissítve: 2023.04.04 Kézilabda

Az U17 a Tápiószele, míg az U19 ÓKSI-val küzdött meg vasárnap.

Az ifjabbak kezdtek a 21. bajnoki fordulón, az ENUSE csapatával mérték össze magukat. Ugyan a vendégek vezettek végig az első félidő folyamán, de túlságosan leszakítani sem engedtük magunkat. Több alkalommal egyenlítettünk, ám a támadásban elkövetett hibáink miatt a vezetést nem sikerült átvenni. A félidőre a vártnál nagyobb hátrányban, négygólos mínusszal mehettünk pihenőre.

A második játékrészben hamar ledolgoztuk a lemaradásunk, Kovács Káka Emese góljával, kilenc perc után 15-15-re módosítottuk az állást. Sajnos az 52. percre az eddigi legnagyobb, ötgólos differencia alakult ki a két csapat között. A mieink egyetlen percre sem adták fel, ennek meg is lett az eredménye, hiszen három perccel a vége előtt már csak egy találat volt a hátrányunk. Másfél perccel a lefújás előtt Nagy Petra hétméteresét követően újra egy volt a különbség, és Hajdu Zille védése megadta a lehetőséget a pontszerzésre, de sajnos nem váltottuk gólra a lehetőséget, így egy góllal maradtunk alul.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 21. forduló

MTK Budapest‒ ENUSE 25-26 (9-13)

Marinko Kekezovity: ‒ Az egész meccsen pár gólos hátrányban voltunk. Támadásban nem találtuk a megoldást az ellenfél védekezésével szemben. De ennek ellenére is a védekezésünk és kapusunk teljesítményének köszönhetően nyílttá tettük a mérkőzés végét, csak némi szerencse is hiányzott a pontszerzéshez.

Az ifik meccse korántsem így alakult, mondhatni az első negyedórában eldőlt a győztes kiléte. A mieink nagyon rosszul kezdtek, így nagyon hamar 9-2-es hátrányba kerültek. A különbség csak tovább nőtt, olyannyira, hogy a huszadik percre már tíz volt közte. Ebből a hátrányból nem volt visszaút, a vége nagyarányú vereség lett.

LU19 I. osztály, keleti csoport,21. forduló

MTK Budapest‒ÓKSI KKFT 26-39 (7-19)

Marinko Kekezovity: ‒ Bizonytalanul és idegesen kezdtük a meccset. Elkövettünk néhány érthetetlen hibát. Az a benyomásom, hogy az első tíz percben elvesztettük a meccset. Amíg nem játszunk egymásért igazi csapatként, addig lesznek ilyen problémáink. Amikor vággyal és motivációval, tűzzel a szemünkben játszunk, akkor számíthatunk majd harcra a pontokért.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!