Kézilabda
Porobic Zoé

Kézilabda: megállítanánk a Budaörs menetelését

Publikálva: 2024.02.15 Frissítve: 2024.02.14 Kézilabda

Szombaton a Moyra-Budaörs Handball vendégei leszünk. A budaörsie nagyon jó sorozatot tudhatnak maguk mögött.

Legutóbbi mérkőzésünkön, a Kisvárda Master Good SE ellen végig vezetve szereztük meg a két pontot. Ugyan ellenfelünk a hajrában felzárkózott egy gólra, de a mieink küzdésből jelesre vizsgázva behúzták a meccset 29-27-re. A héten pedig idegenbe, a Moyra-Budaörs Handball csapatához látogatunk, tőlük szeptember elején ‒ hazai pályán ‒ fájó vereséget szenvedtünk. Mindössze egy góllal volt jobb Buday Dániel csapata, 33-32-re nyerte az őszi találkozót.

Nem lesz egyszerű dolgunk szombaton, hiszen ellenfelünk idén játszott négy mérkőzéséből hármat megnyert, mindössze a Mosonmagyaróvár otthonában kapott ki, és tőlük is csak három góllal. A Dunaújváros, a Vasas SC, és a Békéscsaba ellen viszont győztesként hagyhatta el a pályát. Ezzel a teljesítménnyel pedig már tizenöt szerzett pontnál jár, ami jelenleg a tabella ötödik helyét jelenti.

Vágó Attila: ‒ Két jó formában lévő csapat fog megmérkőzni egymással Budaörsön. A találkozón csak saját magunkra kell koncentrálni, szeretnénk meglepetést okozni, és elhozni a két pontot az idegenbeli meccsről.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 15. forduló

2024. február 17. 17:00, Budaörs, Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Moyra-Budaörs Handball‒MTK Budapest

Játékvezetők: Sándor Gy., Szabó B.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!