Atlétika
Szabó Beatrix

Továbbra is veretlenül

Publikálva: 2018.04.13 Frissítve: 2018.04.15 eSport

Négy pontot szereztünk a Genesis eSport ellen.

Genesis eSport–MTK Budapest eSport 0-4

Az első mérkőzésen Ciprus – Sliders, Czifra Ati, Latyak, Balásfalvi – Bazsi, Kárpáti, Majorosi, Rácz Bandi, Kevinho – Pedro összeállításban álltunk fel, és korán sikerült ráeröltetni akaratunkat ellenfelünkre.

Az ötödik percben Kevinho keresztezett, Bazsi az alapvonaltól középre passzolt, ahol éppen Pedro jött, és a kapuba továbbította a labdát, megszerezve a vezetést. (0-1)

Az első félidő felénél érkezett a második gól. Majorosi belsővel helyezte a játékszert a bal felsőbe Balásfalvi passzából. (0-2)

Már-már úgy tűnt, a félidő nem hoz újabb gólt, amikor Bazsi blokkolta a felszabadítási kísérletet, a felpattanó labda Pedro elé került, lövését védte a kapus, de a kipattanó az üresen érkező Kevinho elé került, aki nem hibázott. (0-3)

A második játékrészben tovább folytattuk a domináns játékot, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ellenfelünk főleg kontrákra rendezkedett be. A komoly előny tudatában a befejezések nem sikerültek jól, egészen a hajráig. Majorosi Krisz támadta le a védőket saját tizenhatosuknál, megszerezte a labdát, Kevinhonak tálalt, aki a hosszú oldalra ívelt, ott Bazsi kapásból visszaemelt a hosszú felsőbe, beállítva a végeredményt. (0-4)

MTK Budapest eSport–Genesis eSport 3-3

A második találkozóra változatlan felállással, viszont élesen más taktikával érkeztünk. Az első pillanatoktól kiegyenlített játék folyt, és a mérkőzés összképe – a gólok tekintetében is – adok-kapok jellegű volt.

A 20. percben Pedro találatával megszereztük a vezetést, Rácz Bandi passzolt a védők közé, támadónk pedig a hosszú alsóba lőtt. (1-0)

A 33. percben egalizált a Genesis. A büntetőterület sarkáról jöhettek szabadrúgással, amit vonalban elpasszoltak, majd egyből íveltek a kapu elé, és hat méterről Misi vette be Ciprus kapuját. (1-1)

Félidőig maradt az állás, a fordulást követően viszont gyorsan vezetést szereztünk. Bandi, Kevinho majd Pedro volt a labda útja, csatárunk a második hullámban érkező Rácz Bandi elé helyezett, aki 15 méterről bombázott a kapuba. (2-1)

Bő 10 perc múlva jött az újabb vendéggól. Szélen vesztettünk labdát, ebből gyorsan a védők között elfutó Sleepy elé tálaltak, aki nem hibázott. (2-2)

A játék csapkodóvá vált, amiből – eleinte – mi jöttünk ki jobban, sőt a 72. percben ismét nálunk volt az előny. Pedro letámadását követően Majorosi üresen kapta a passzt, és a kapuba lőtt. (3-2)

A dráma a végén a vendégeket segítette, komikus jelenet játszódott le kapunk előtt, beadást követően senki nem tudta a labdát megszerezni, az Junior elé pattant, ő lecsapott rá, és közelről nem hibázott. (3-3)

Az utolsó percekben már nem tudtunk újabb gólt szerezni, így a mérkőzésről egy ponttal távoztunk.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!