Atlétika
Szabó Beatrix

Esport: A döntővel zárul az OGEX Rocket League versenye

Publikálva: 2023.11.23 Frissítve: 2023.11.23 eSport

Farkas „trolley” Márton az Országos Gaming Expó fináléjában mérkőzik, de EA Sports FC-játékosaink is bemutatkoznak a rendezvényen.

November 25-26-án a Millenárison rendezik az Országos Gaming Expó egyéni Rocket League-versenyének budapesti nagydöntőjét, ahová esportolónk, Farkas „trolley” Márton a Baranya vármegyei selejtezőt megnyerve kvalifikálta magát.

A húsz résztvevőt négy csoportba sorsolták, trolley az A jelű ötösbe került mateos, Gogi., richmond, és CrackLine mellé. Farkas Márton ellenfelei a Vas, Tolna, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegyei selejtezőket megnyerve jutottak a fináléba.

A kupa első napján 11:00 órától kerül sor a csoportmérkőzésekre, ahol a párharcok két nyert meccsig (BO3) tartanak. A legjobb három játékos továbbjut a vasárnapi rájátszásba, ahol kiderül, ki lesz a végső győztes. A legjobbak között összesen 700 ezer forintot osztanak ki.

A rendezvényen nem csak trolley képviseli klubunkat, hiszen EA Sports FC-játékosaink is ott lesznek az MTK Budapest standjánál a Millenáris „D”-csarnokában, ahol az érdeklődők esportolóinkkal is megmérkőzhetnek.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. További információk az OGEX weboldalán.

Szakosztályunk támogatói:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!