Atlétika
Krizsán Xénia

Esport: Majorosi Krisztián harmadik lett a cseh-magyar eFootball-kupán

Publikálva: 2023.11.19 Frissítve: 2023.11.19 eSport

Chrismaj bronzérmet szerzett a cseh-magyar közös rendezésű eFootball-tornán.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Majorosi Krisztián a CZE vs. HUN nemzetközi versenyen csoportgyőztesként jutott tovább.

Chrismaj a legjobb tizenhat között a D-jelű négyes második helyezettjével, timirrel játszott, akit 1-0-ra sikerült legyőznie. A negyeddöntőben Bonanno ellen ismét győzelemnek örülhetett, miután 2-1-re múlta felül cseh ellenfelét. 1v1 játékosunkat syky állította meg az elődöntőben, ahol Krisz 4-1-es vereséget szenvedett. A döntőben két cseh – syky és Nio00x –, míg a bronzmérkőzésen két magyar – chrismaj és Fityesz – játékos mérkőzött meg egymással.

Esportolónk ellenfele szintén a C-csoportban kezdte a versenyt, ahol mindkétszer 2-1-re kapott ki Majorositól, majd a második helyen jutott tovább. Az egyenes kieséses szakaszban BendeJuice07 és TomCzech legyőzésével jutott el a legjobb négyig, ahol Nio00x-től kapott ki a 6-3-as eredménnyel zárult találkozón.

A november 15-ei bronzmeccsen Majorosi Krisztián 2-0 arányban múlta felül honfitársát, így a harmadik helyet szerezte meg. Emellett Krisz lett a teljes, harminckét fős mezőny legjobb magyar játékosa.

Szakosztályunk támogatói:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!