Hírek

Sakk 2022.06.08 Sakk: népes csapatban bízunk a korcsoportos országos bajnokságon

Sakk: népes csapatban bízunk a korcsoportos országos bajnokságon A közeljövőben két fontos verseny is vár az MTK Budapest korosztályos sakkozóira.

Sakk 2022.05.10 Sakk: Terbe Zsuzsanna bronzérmes a Mitropa-kupán

Sakk: Terbe Zsuzsanna bronzérmes a Mitropa-kupán Az MTK Budapest sakkozója, Terbe Zsuzsanna a magyar női csapat tagjaként bronzérmet szerzett a Korzikán rendezett Mitropa-kupán.

Sakk 2022.05.02 Sakk: két egyéni és két csapatbajnoki cím a rapid ob-n

Sakk: két egyéni és két csapatbajnoki cím a rapid ob-n Juhász Ágoston és Tóth Lili révén két egyéni aranyérmet nyert az MTK Budapest a sakkozók korosztályos rapid országos bajnokságán, amelyen az U18-as, valamint az U14-es csapatunk is felállhatott a dobogó legfelső fokára.

Sakk 2022.04.28 Sakk: éremesélyek a korcsoportos rapid ob-n

Sakk: éremesélyek a korcsoportos rapid ob-n Az MTK Budapest tizenkilenc játékossal képviselteti magát a pénteken, Miskolcon rajtoló magyar korosztályos rapid sakkbajnokságon.

Sakk 2022.04.12 Sakk: az MTK Budapest az NB I-es csapatbajnok!

Sakk: az MTK Budapest az NB I-es csapatbajnok! Az MTK Budapest első számú sakkcsapata győzelemmel zárta az NB I Charousek csoportját, ezzel elérte az évad elején kitűzött célját, és a bajnokság élén végzett.

Sakk 2022.03.28 Sakk: remekül zárták csapataink a Budapest-bajnokságot

Sakk: remekül zárták csapataink a Budapest-bajnokságot Az MTK sakkcsapatai befejezték szereplésüket a Budapest-bajnokság első- és másodosztályában, a kitűnő pozíciók megtartása az utolsó forduló eredményeitől függ.

Sakk 2022.03.22 Sakk: egy lépésre a feljutástól az MTK Budapest az NB I-ben

Sakk: egy lépésre a feljutástól az MTK Budapest az NB I-ben Az MTK Budapest első számú sakkcsapata, bár kikapott az NB I utolsó előtti fordulójában, a tabella éléről várja a bajnokság zárómérkőzését.

Sakk 2022.03.07 Sakk: élre állt az MTK a Budapest-bajnokságban

Sakk: élre állt az MTK a Budapest-bajnokságban Az MTK Budapest második és harmadik számú sakkcsapata is győzelemmel zárta legutóbbi bajnoki fordulóját.

Sakk 2022.03.01 Sakk: feljutó helyen az MTK Budapest az NB I-ben

Sakk: feljutó helyen az MTK Budapest az NB I-ben Az MTK Budapest legyőzte a Paks második számú együttesét az NB I-es sakkcsapatbajnokságban, ezzel két fordulóval a vége előtt feljutó helyen áll.

Sakk 2022.02.23 Sakk: továbbra is az első hely a cél a Budapest-bajnokságban

Sakk: továbbra is az első hely a cél a Budapest-bajnokságban Az MTK Budapest második számú sakkegyüttese újabb győzelemmel jelezte, hogy továbbra sem mond le a Budapest-bajnokság első osztályának megnyeréséről.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!