Hírek

Sakk 2023.11.21 Sakk: először kaptak ki az MTK-s fiúk az ifjúsági vb-n

Sakk: először kaptak ki az MTK-s fiúk az ifjúsági vb-n A sakkozók olaszországi ifjúsági világbajnokságán három játékosunknak szoríthatunk: Juhász Ágoston, Mátyássy Lázár és Tóth Lili küzd a minél értékesebb helyezésért.

Sakk 2023.11.15 Sakk: Juhász Ágoston két győzelemmel kezdett az ifjúsági vb-n

Sakk: Juhász Ágoston két győzelemmel kezdett az ifjúsági vb-n A sakkozók olaszországi ifjúsági világbajnokságán három játékosunknak szoríthatunk: Juhász Ágoston, Mátyássy Lázár és Tóth Lili küzd a minél értékesebb helyezésért.

Sakk 2023.11.06 Sakk: negyedik hely az ifjúsági csapatbajnokságon

Sakk: negyedik hely az ifjúsági csapatbajnokságon Az MTK Budapest első számú sakkegyüttese a negyedik helyen végzett az ifjúsági csapatbajnokságon.

Sakk 2023.11.04 Sakk: remek kezdés az ifjúsági csapatbajnokságon

Sakk: remek kezdés az ifjúsági csapatbajnokságon Az MTK Budapest első számú sakkegyüttese három győzelemmel kezdte az ifjúsági csapatbajnokságot.

Sakk 2023.10.28 Sakk: Kiss Villő 41., Kiss Inez 45. a korosztályos vb-n

Sakk: Kiss Villő 41., Kiss Inez 45. a korosztályos vb-n Az egyiptomi Sarm es-Sejkben rendezett korosztályos sakkvilágbajnokságon az MTK Budapestet Kiss Inez és Kiss Villő képviselte.

Sakk 2023.10.24 Sakk: Kiss Inez és Kiss Villő is középmezőnyben a korosztályos vb-n

Sakk: Kiss Inez és Kiss Villő is középmezőnyben a korosztályos vb-n Az egyiptomi Sarm es-Sejkben három utánpótlás-korosztályban dőlnek el a sakkvilágbajnoki címek, az MTK Budapestet Kiss Inez és Kiss Villő képviseli.

Sakk 2023.10.06 Sakk: Juhász Ágoston éremmel tért haza az ifjúsági rapid Eb-ről

Sakk: Juhász Ágoston éremmel tért haza az ifjúsági rapid Eb-ről Juhász Ágoston a magyar sakkválogatott tagjaként nyert ezüstérmet a szlovéniai korosztályos rapid Európa-bajnokságon. Ezzel megszerezte a klub 111. Európa-bajnoki ezüstérmét.

Sakk 2023.09.15 Sakk: Tóth Lili hatodik helye a legjobb magyar eredmény az ifi Eb-n

Sakk: Tóth Lili hatodik helye a legjobb magyar eredmény az ifi Eb-n A tizenöt magyar játékos közül az U14-es lányok mezőnyében hatodik helyen záró MTK-ígéret, Tóth Lili szerepelt a legjobban a romániai ifjúsági sakk Eb-n.

Sakk 2023.08.01 Sakk: Tóth Liliék a nyolcadik helyen zárták a csapat Eb-t

Sakk: Tóth Liliék a nyolcadik helyen zárták a csapat Eb-t A Tóth Lilivel felálló U18-as leány sakkválogatott a nyolcadik lett a romániai ifjúsági csapat Eb-n.

Sakk 2023.07.25 Sakk: Tóth Liliék győzelemmel kezdték az ifjúsági csapat Eb-t

Sakk: Tóth Liliék győzelemmel kezdték az ifjúsági csapat Eb-t Győzelemmel kezdett az ifjúsági csapat Eb-n az MTK Budapest sakkozójával, Tóth Lilivel felálló U18-as leányválogatott.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!