Hírek

Sakk 2021.05.05 Sakk: csapatban nyertek bajnokságot a „villámléptű” ifistáink

Sakk: csapatban nyertek bajnokságot a „villámléptű” ifistáink Magabiztos sikert aratott az MTK Budapest az online ifjúsági villám-csapatbajnokságon.

Sakk 2021.03.22 A középdöntőben köszöntünk el a Hello Sakk-kupától

A középdöntőben köszöntünk el a Hello Sakk-kupától Nem jutott MTK Budapest-játékos a Hello Sakk-kupa négyes fináléjába; a középdöntőben Juhász Ágoston szerepelt a legjobban.

Sakk 2021.03.19 Sakk: Ember az Emberek között – Szabó Lászlóra emlékezünk

Sakk: Ember az Emberek között – Szabó Lászlóra emlékezünk Immár 104 éve annak, hogy március 19-én megszületett a magyar sakk és az MTK Budapest legendás alakja, Szabó László (1917-1998).

Sakk 2021.03.11 Elhunyt Kocsis József, sakkszakosztályunk vezetője

Elhunyt Kocsis József, sakkszakosztályunk vezetője Kocsis József, az MTK Budapest sakkszakosztályának vezetője 65 évet élt.

Sakk 2021.03.01 Sakk: Véget ért a csoportkör

Sakk: Véget ért a csoportkör Versenyzőink többsége sikerrel vette az első akadályt a Helló Sakk-kupán.

Sakk 2021.02.18 Kitettek magukért az ifjúsági sakkozóink az Első Szombaton

Kitettek magukért az ifjúsági sakkozóink az Első Szombaton Az MTK Budapestet hat, biztató játékot mutató ifjúsági sakkozó képviselte az Első Szombat elnevezésű verseny februári fordulójában.

Sakk 2021.02.03 Helló ifjúság! – a rangos verseny másodszor köszön a sakkozóinkra

Helló ifjúság! – a rangos verseny másodszor köszön a sakkozóinkra Kialakult a legjobb hazai ifjúsági játékosokat is soraiban tudó Hello Sakk-kupa mezőnye, melyben a tavalyi ezüstérmes Öngüt Tamás mellett még hat MTK-ígéretnek szoríthatunk.

Sakk 2021.02.01 Egykori sakkozónk, Polgár Judit átvette díszdoktori címét a Testnevelési Egyetemen (VIDEÓ)

Egykori sakkozónk, Polgár Judit átvette díszdoktori címét a Testnevelési Egyetemen (VIDEÓ) A sakktörténet legjobb női játékosa, Polgár Judit a Testnevelési Egyetemen tartott szűk körű ünnepségen átvette díszdoktori oklevelét.

Sakk 2021.01.22 „Nagyon boldog vagyok, ha sikerül továbbadni a tanítványomat egy megfelelőbb sakkedzőnek” – Szabolcsi János

„Nagyon boldog vagyok, ha sikerül továbbadni a tanítványomat egy megfelelőbb sakkedzőnek” – Szabolcsi János Az MTK Budapest ifjúsági sakkedzője, Szabolcsi János nemzetközi mester a sakkmezo.hu-nak adott terjedelmesebb interjút.

Sakk 2020.12.21 Elhunyt Gervai István

Elhunyt Gervai István Az MTK Budapest sakkozója és hűséges szurkolója 64 éves volt.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!