Hírek

Sakk 2024.02.27 Sakk: nagyaranyú MTK-győzelmek a Budapest-bajnokságban

Sakk: nagyaranyú MTK-győzelmek a Budapest-bajnokságban Az MTK Budapest sakkcsapatai remekül szerepeltek a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában.

Sakk 2024.02.14 Sakk: két játékosunk szerepel a Mitropa-kupán

Sakk: két játékosunk szerepel a Mitropa-kupán Az MTK Budapestből Juhász Ágoston és Terbe Zsuzsanna készül a sakkozók németországi Mitropa-kupájára.

Sakk 2024.01.13 Sakk: több téli versenyen is szépen szerepeltek játékosaink

Sakk: több téli versenyen is szépen szerepeltek játékosaink Az MTK Budapest sakkozói az elmúlt időszakban számos versenyen szerepeltek eredményesen.

Sakk 2023.12.12 Sakk: a dobogón telel az MTK Budapest az NB I-ben

Sakk: a dobogón telel az MTK Budapest az NB I-ben Az MTK Budapest sakkozói az NB I-es és az NB II-es csapatbajnokságban is győzelemmel búcsúztatták az évet.

Sakk 2023.12.12 Sakk: Juhász Ármin nyerte a Miklós napi villámversenyt

Sakk: Juhász Ármin nyerte a Miklós napi villámversenyt Az MTK Budapest sakkozója, Juhász Ármin veretlenül nyert aranyérmet a Miklós napi villámviadalon.

Sakk 2023.11.28 Sakk: dobogós helyen az MTK Budapest az NB I-ben

Sakk: dobogós helyen az MTK Budapest az NB I-ben Az MTK Budapest sakkcsapata magabiztos győzelmet aratott Győrben, és az NB I harmadik helyéről várja a folytatást.

Sakk 2023.11.27 Sakk: Juhász Ágoston legnagyobb sikere a világbajnoki ötödik hely

Sakk: Juhász Ágoston legnagyobb sikere a világbajnoki ötödik hely Juhász Ágoston közel járt az éremhez az ifjúsági sakkvilágbajnokságon, de az ötödik hely is a pályafutása eddigi legszebb sikerét jelenti.

Sakk 2023.11.24 Sakk: Juhász Ágoston ötödik az ifjúsági világbajnokságon

Sakk: Juhász Ágoston ötödik az ifjúsági világbajnokságon Az MTK Budapest játékosa, Juhász Ágoston a bravúros ötödik helyen végzett a montesilvanói ifjúsági sakkvilágbajnokság U18-as mezőnyében.

Sakk 2023.11.21 Sakk: először kaptak ki az MTK-s fiúk az ifjúsági vb-n

Sakk: először kaptak ki az MTK-s fiúk az ifjúsági vb-n A sakkozók olaszországi ifjúsági világbajnokságán három játékosunknak szoríthatunk: Juhász Ágoston, Mátyássy Lázár és Tóth Lili küzd a minél értékesebb helyezésért.

Sakk 2023.11.15 Sakk: Juhász Ágoston két győzelemmel kezdett az ifjúsági vb-n

Sakk: Juhász Ágoston két győzelemmel kezdett az ifjúsági vb-n A sakkozók olaszországi ifjúsági világbajnokságán három játékosunknak szoríthatunk: Juhász Ágoston, Mátyássy Lázár és Tóth Lili küzd a minél értékesebb helyezésért.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!