Atlétika
Vári Péter

Párosdiadal Floridában (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.12.11 Frissítve: 2018.12.11 Tenisz

Temesvári Andrea és Gubacsi Zsófia után ismét van magyar győztese az amerikai A-kategóriás nemzetközi teniszversenynek, az Orange Bowlnak.

A korosztályos tenisz Grand Slamek utáni legerősebb, többek szerint azok szintjét elérő Orange Bowl küzdelmeivel a fiatalok számára is befejeződött az idei versenyszezon. A magyar színeket idén egyetlen játékos képviselte, Nagy Adrienn az U18-as mezőnyben. Az MTK Budapest 17 éves teniszezője az egyéni verseny második körében az amerikai Peyton Stearnstől szenvedett vereséget, a dél-koreai  Park Szo Hjun oldalán azonban egészen a döntőig menetelt párosban. S ha már odáig eljutott, felállt a dobogó tetejére is!

Nagy Adrienn a díjátadót követően boldogan mesélt a találkozóról és érzéseiről:

– Annyira sorsszerű volt ez a döntő, hiszen két héttel ezelőtt, Mexikóban kerültünk Parkkal egy szobába, és mindketten úgymond partner nélkül maradtunk, így eldöntöttük, hogy együtt indulunk. A tie-break szenzációs volt, nagyon jól játszottunk, iszonyúan élveztük. Azért vagyok különösen boldog, mert sorozatban ez már a harmadik döntőm volt, és nem akartam ismét veszíteni. Amikor a második játszmában végre belelendültem, azt mondtam magamnak, ha kell egyedül is végigcsinálom. Szerencsére partneremre átragadt az elszántságom, és a tie-breakben már egyértelműen mi voltunk a jobbak. Szenzációs így zárni az idényt!

(Forrás: utanpotlassport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!