Atlétika
Szabó Beatrix

Nem sokon múlott

Publikálva: 2018.12.04 Frissítve: 2018.12.04 Kosárlabda női

Gyermek kosárlabdacsapatunk a Vasas Akadémiával csapott össze vasárnap.

Vasas Akadémia–MTK Budapest 47-43 (13-13, 10-7, 12-8, 12-13)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 1, Schmidt Gréta, Szép Szabina 11, Matkovits Alma 12, Ullrich Stella 2, Ábrahám Emma, Takács-Váry Anna, Kendelényi Luca 2, Heltovics Kincső 7, Mélykuti Maja 3, Mendelényi Zoé 5
Edző: Molnár Róbert

A Budapest-bajnokság első fordulójában gyermekcsapatunk a Vasas Akadémia otthonában lépett pályára. Molnár Róbert tanítványai álmosan kezdték a meccset, a hazaiak három gyors kosárral indítottak. Ezt követően a mieink felvették a találkozó ritmusát, így a negyed végére sikerült egyenlíteni (13-13).

A második tíz percben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, a nagyszünetben mindössze három pont volt a Vasas fórja (23-20).

A második félidőben már lehetett keverni az ötösöket, így Molnár Róbert is igyekezett mindenkinek lehetőséget adni a bizonyításra, több felállást is kipróbáltunk. Részben talán épp emiatt, de hétpontos hátrányból vághattunk neki az utolsó etapnak (35-28).

A negyedik negyed 6. percére le tudtuk dolgozni hátrányunkat, sőt, a vezetést is átvettük. Azonban a hajrában elkövetett védekezésbeli hibáink miatt a Vasas végül vissza tudta venni a vezetést, és megnyerte a meccset (47-43).

Molnár Róbert: – Betegségek hátráltattak minket, de sajnos ilyen bármikor előfordulhat a jövőben is. A védekezésünkön mindenképpen javítanunk kell, a lepattanózásnál nem elég nézni a labdát, hanem meg kell szerezni azt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!