Atlétika
Nemes Rita

Ismét pályán a röplabdacsapat

Publikálva: 2017.01.19 Frissítve: 2017.01.19 Röplabda

Két mérkőzés vár a hétvégén Alberto Salomoni együttesére.

Az MTK Budapest női röplabdacsapata – egy hónap szünet után – a hétvégén folytatja az NB I küzdelmeit, ráadásul egyből két meccsen kell helytállniuk a kék-fehéreknek.

– Sokat dolgoztunk a szünetben, elsősorban erőnlétileg – mesélte Alberto Salomoni, az MTK Budapest vezetőedzője. – Igyekeztünk visszanyerni az erőnket, újra csúcsformába lendülni, két edzőmeccsel készültünk a rajtra.

Pénteken egyből egy fővárosi rangadó vár a kék-fehérekre: a hatodik helyezett UTE látogat a Városmajorba. A két együttes őszi összecsapását Alberto Salomoni tanítványai nyerték, 3-1-re.

– Az újpestiek minden bizonnyal vissza akarnak vágni a legutóbbi vereségért. Mi természetesen győzni szeretnénk hazai pályán, de több nehézségünk is adódott a felkészülés során – gondolok itt például Lakatos Enikő műtétjére –, így nem kizárt, hogy be kell érnünk egy-két ponttal.

Vasárnap a tizedik helyezett Budaörsi DSE-t látja vendégül az MTK Budapest. A két együttes őszi meccsét 3-1-re a kék-fehérek nyerték.

Ha vasárnap is ki tudjuk hozni magunkból a maximumot, ismét nyerhetünk – vélekedett Alberto Salomoni, aki elárulta: minden bizonnyal Nagy Fanni és Lakatos Enikő is bevethető lesz mindkét mérkőzésen.

2017. január 20. 17:00 MTK Budapest – UTE; női röplabda NB I-es bajnoki mérkőzés, MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)
2017. január 22. 17:00 MTK Budapest – Budaörsi DSE; női röplabda NB I-es bajnoki mérkőzés, MTK Budapest Röplabdacsarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!