Atlétika
Moravcsik Angéla

Röplabda: közel voltunk a hibátlan hétvégéhez

Publikálva: 2024.02.27 Frissítve: 2024.02.26 Röplabda

Magyar Liza és Benkóné Kőrös Mária együttese százszázalékos teljesítményt nyújtott, ám sajnos Tüske Bence tanítványainak nem jött össze a győzelem.

Magyar Liza U13-as lányai Balatonfüreden vendégeskedtek, ahol háromból három meccset nyertek.

MTK Budapest fehér‒Panoráma SE 3-0

MTK Budapest fehér‒SZBRA II. 3-0

MTK Budapest fehér‒Viadukt SE 3-0

Csapat tagjai: Kapus Léna, Berényi Lilla, Szelei-Kiss Ajsa, Zubor Hanna, Livják Hanga, Shimada Hanna, Benkő Lilien, Szeverényi Dóra, Pápai Eszter, Bacsa Laura, Zamatóczky Lujza, Stanitz Gréta.

Magyar Liza: ‒ A lányok hozták az elvárt eredményt. Szépen és stabilan játszottak. Örülök, hogy az új játékosokat is tudtam bátran játszatni. Nagyon szép munkát végeztek a lányok!

Vasárnap Magyar Liza az U17 harmadosztályban harcoló csapatával Lovasberénybe látogatott, és az edzőnő idősebb csapata sem tudott hibázni a hétvégén.

MTK Budapest fehér‒MÁV-Előre fehér 3-0 (13, 9, 13)

MTK Budapest fehér‒Vitál Sport 3-0 (6, 19, 11)

Csapat tagjai: Lozovsky Eszter, Barna Luca, Nagy Liza, Kéri-Szabó Luca, Buzder-Lantos Nóra, Herczeg Fanni, Szrebro Zoé, Hamikus Virág, Tisza Fruzsina, Le Khanh Ngoc, Muszkás Lili, Kamber Teodora, Végh Dorka.

Magyar Liza: ‒ Hibátlan hétvégét teljesített mindkét csapatom. A lányok nagyon szépen játszottak. Örülök, hogy bátran tudtam cserélni, és mindenki nagyon szépen játszott. Külön öröm, hogy olyan játékos is pályára tudott lépni, aki csak most szeptemberben kezdte nálunk a röplabdát, és ő is nagyon szépen szállt be. Elégedett vagyok a lányokkal és büszke vagyok az összes játékosomra!

Benkóné Kőrös Mária U13-as csapata hasonló sikerekben részesült hazai pályán, hiszen mindkét meccsét megnyerte a gárda.

MTK Budapest‒Vasas kék 2-1 (21, 22, -22)

MTK Budapest‒DKLN A 3-0 (20, 11, 17)

Csapat: Aszódi Lilla, Bernáth Odett, Bónis Ilona, Cseh Vilma, Gétay Georgina, Kalmár Evelin, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Soóky Panna, Török Flóra, Tarr Csilla, Kis Gréta.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Sajnos az U17 elsőosztályú csapatunk háta mögött nincs ilyen sikeres forduló, hiszen ők a Vasas SC kék és a Balatonfüred csapatától is 3-1-re kikaptak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!