Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: hatból négy győztes meccs

Publikálva: 2023.10.25 Frissítve: 2023.10.25 Röplabda

Az U17-es és az U13-as csapataink hétvégi eredményei nagyon biztatóak.

U13-as alakulatunk hazai pályán két párharcot vívott, az elsőt elveszítették, de a másodikon győztesen hagyhatták el a pályát.

TRSE kék‒MTK  2-1 (-19, -19, 23)

MÁV Előre‒MTK  0-3 (22, 22,20)

Csapat: Gétay Georgina, Cseh Vilma, Tarr Csilla, Kalmár Evelin, Ágoston Hanna, Aszódi Lilla, Bendik Jázmin, Rosdy Júlia, Sándor Zorka, Soóky Panna, Török Flóra,

A lányok edzője, Benkóné Kőrös Mária így értékelte a fordulót: ‒ Az év első fordulóján nagyot küzdöttek a lányok. Gratulálok és csak így tovább.

Harmadosztályban szereplő U17-es együttesünk a budapesti Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola termében két mérkőzést játszott, melyből mindkettőt sikerrel abszolválta.

Lőrinc 2000 SE‒MTK Budapest fehér 1-3 (-22, 16, 16, 22)

MTK Budapest fehér‒PTE-PEAC „A” 3-2 (-19, 23, -22, 24, 13)

A csapat tagjai: Barna Luca, Csizmadia Petra, Buzder-Lantos Nóra, Szakáll Fanni, Herczeg Fanni, Kozma Anna Róza, Szrebro Zoé, Hamikus Virág, Tisza Fruzsina, Le Khanh Ngoc, Németh Lili, Nagy Alexandra Nina, Végh Dorka

A csapat vezetőedzője, Magyar Liza a következőképp látta a fordulót: ‒ Nagyon büszke vagyok a lányokra! Ma megmutatták milyen szívből, csapatként játszani. Elégedett vagyok a mai játékkal, megyünk ugyanígy tovább! Az első meccsen még kicsit álmosan kezdtünk, de pont jó felkészülés volt a második mérkőzésre. Nagyon nagyot küzdöttek a rutinos csapat ellen és meg lett a szép eredménye.

Az első osztályban harcoló U17-es csapatunk pedig a Kecskeméten lépett pályára, ahol az első meccsüket 3-2-re megnyerték a KESI-R.A. „A” csapata ellen, a második találkozójukat pedig 3-1-re elveszítették a Szent Benedek RA gárdája ellen.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!