Kézilabda
Fekete Bozsana

Röplabda: a bajnokság talán legerősebb csapatához utazunk

Publikálva: 2023.11.03 Frissítve: 2023.11.02 Röplabda

Szombaton a TFSE vendégei lesznek Bene Róberték.

A szerdai Magyar Kupa nyolcaddöntős mérkőzés után nincs sok ideje a mieinknek, hogy felkészüljenek következő ellenfelünkre. A bajnokság negyedik fordulója ugyanis szombaton következik, amikor a TFSE vendége lesz csapatunk.

Ellenfelünk hibátlan teljesítményt nyújtott az eddigi fordulók során, hiszen három meccsükön a maximális pontot szerezték meg. Először hazai pályán a BVSC-Zugló ellen nyertek 3-1-re, majd a Szeged és a Kispest csapatát győzték le. A TFSE soraiban több korábban klubunk mezét viselő játékost is felfedezhetünk, hiszen Kiss Kornélia, Tatár Gréta, Tettamanti Virág és Weidemann Lili is ellenfelünket erősítik. Erős, jó erőkből álló csapattal nézünk szembe hétvégén, az elsődleges pedig az lesz, hogy a saját magunk gátjait legyőzzük.

Bene Róbert: ‒ Szombaton talán a bajnokság legerősebb csapatával találkozunk, amire két napunk van felkészülni, a Gödöllő elleni kupameccs után. Az elsődleges célunknak annak kell lennie, hogy a meccs és szett kezdéseire teljes koncentrációval, de mégis felszabadultan érkezzünk meg, ha ezen a találkozón ez sikerül, és áttörjük a saját magunk elé állított falakat, akkor jó mérkőzést játszhatunk. Amennyiben így lesz, abból tudunk építkezni a jövőre nézve. Hajrá MTK!

Női NBI alapszakasz, 4. forduló

2023. november 04. 17:00, Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok-Multifunkciós Központ

TFSE‒MTK Budapest

Játékvezetők: Veress M., Suba I.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!