Atlétika
Krizsán Xénia

Feladtuk a leckét a TFSE-nek (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.02.13 Frissítve: 2019.02.13 eSport

FIFA Pro Clubs csapatunk duplázott, így továbbra is harcban van a bajnoki címért.

TFSE eSport-MTK Budapest eSport 0-3

A Hungarian Pro Clubs League utolsó előtti fordulójában csapatunk a TFSE eSport ellen lépett pályára. A kapuban Borbás, a védelemben Erdei, Szabó, Sliders, Czifra Ati, középpályán Balásfalvi, Rácz Bandi, Bacsa, Kárpáti és Chris_maj, centerként Czifra Tomi lépett pályára az első találkozón. A második mérkőzésen egy cserét eszközöltünk, Erdei helyett Latyak szerepelt a védelem bal oldalán.

Az odavágót álmosan kezdtük, ennek is köszönhető, hogy a TFSE támadott többet az első harmadban. Csapatunk tudott reagálni erre, és a 37. percben előnybe is került. Bacsa szerzett labdát, kiugratta Chris_maj-t, aki higgadtan a hosszú alsóba gurított.

A vezetés megnyugtatta játékosainkat, és ez a játék képén is látszott, élénken támadtunk, a félidő előtt pedig ziccerben hibáztunk, de ez sem törte meg játékunkat, motiváltan mentünk előre, és az első játékrész hosszabbításában újabb ziccerbe kerültünk, ezt Bakó szabálytalanul állította meg, a játékvezető hátsó zsebéből pedig a piros kártya került elő. Emberelőnyben az ígéretes helyről elvégzett szabadrúgást követően érkezett a sokat gyakorolt figura, és a hosszabbítás 2. percében Balásfalvi találatával megdupláztuk előnyünket. 

A 60. percben Chris_maj újabb találatot szerzett. Balásfalvi érkezett balról, középre passzolt, ahol az első lövést még hárította a kapus, de az ismétlésnél már nem volt menekvés. Háromgólos előnyben támadtunk tovább, de a ziccereket elrontottuk, így az eredmény nem változott.

MTK Budapest eSport-TFSE eSport 4-0

A második mérkőzésre hasonló mentalitásban érkeztünk, a felszabadult játékot is sikerült átmenteni, ennek is köszönhető, hogy az első percben előnybe kerültünk. A középkezdést követő hátrapasszból érkezett az előreívelt labda, amit Chris_maj kezelt le, majd a középen remek ütemben belépő Czifra Tominak tálalt, aki kapásból a rövid felsőbe lőtt. 

A második találatra sem kellett sokat várni, Czifra Tomi ezúttal előkészítő volt. Három támadónk vezette a labdát két védőre, Bacsára jött ki a játék, középpályásunk pedig élt a lehetőséggel. A harmadik gólunkat hosszas, meddő mezőnyfölény előzte meg, és egészen a szünet utánig kellett várni rá. Bacsa forgolódott, majd váratlanul sarokkal Chris_maj elé passzolt, aki a rövid alsót vette célba, és nem hibázott. 

A felszabadult, könnyed támadójáték a hajrában meghozta negyedik találatunkat is. Czifra Tomi csíptel el a kipasszolt labdát, amit felpörgetett, és a kapus érkezése előtt a kapuba pöckölt, ezzel beállítva a végeredményt.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!