Kézilabda
Andróczki Flóra

Véget ér a böjt

Publikálva: 2020.11.04 Frissítve: 2020.11.03 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 15. fordulójában a Váci NKSÉ-t látjuk vendégül.

Három és fél hét kihagyás után ismét pályára lép női kézilabdacsapatunk: szombat este a Vác látogat a Népfürdő utcába – már amennyiben a koronavírus-járvány nem szól közbe. A két csapat szeptemberi összecsapását 31-22-re Szilágyi Zoltán tanítványai nyerték, és a papírforma továbbra is ellenfelünk mellett szól, igaz, mindkét oldalon bőven akadnak hiányzók.

Mindkét együttes 8-8 pontot gyűjtött eddig a bajnokság során: a mieink azonban hat, míg ellenfelünknek nyolc mérkőzés kellett a négy győzelem megszerzéséhez. A váciak legeredményesebb játékosa a 8 meccsen 37 találatot jegyző Kácsor Gréta, míg nálunk a 6/37-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.

Szerdán játszik a Vác a Fradival, utána már többet fogunk tudni, hogy mire is számítsunk – vélekedett Golovin Vlagyimir. – Szokás szerint ezúttal is elsősorban magunkkal foglalkozunk: nem vagyunk sokan ugyan, de hazai pályán mindent megteszünk a győzelemért.

A szombati összecsapáson Horváth Péter és Marton Balázs fújja a sípot, munkájukat Palkovits Dávid és Babity István hivatalos személyek segítik.

2020. november 7. 18:00 MTK Budapest–Váci NKSE (K&H liga, 15. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!