Karate
Sterck Laura

Kézilabda: Tihanyt és Máltát fedezték fel játékosaink

Publikálva: 2024.06.26 Frissítve: 2024.06.26 Kézilabda

Nyári sorozatunk első részében Ferenczy Fruzsina és Poczetnyik Luca avat be minket abba, hogyan telik számukra a szünet.

Kézilabdás lányainak a nyári pihenő minden percét kiélvezik, illetve felhasználják arra, hogy városokat és országokat fedezzenek fel. Ferenczy Fruzsina Tihanyban töltött pár napot.

‒ A családdal és a párommal idén belföldi kiruccanásokat terveztünk, köztük volt Tihany, ami elképesztően szép, nagyon jól éreztük magunkat itt. Szeretünk sétálni, kirándulni, de a sport sem maradhat ki a programunkból, ilyenkor van idő új sportágakat kipróbálni, például teniszezni, padelezni, ami nagyon izgalmas volt számunkra. Nagyon jól érzem magam ez alatt a pár nap alatt, ugyan még van egy kis idő a pihenésre, így minden percét kihasználjuk, még tervben van egy római kiruccanás is, de már nagyon várom, hogy újra együtt legyünk a csapattal, és elkezdjük a felkészülést.

Poczetnyik Luca nem belföldi feltöltődést választott, hanem Málta felé vette az irányt barátnőivel, ahol egy hetet töltött el.

‒ Nagyon jól esett kicsit pihenni, bár elég sok helyet bejártunk, mivel minél több mindent meg szerettünk volna nézni, így azért tartalmasan teltek a napok mindig. Gyönyörű helyeken jártunk például a Blue Lagoont is felfedeztük,  így megérte ide-oda járkálni a szigetországban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!