Atlétika
Szabó Beatrix

Tizenegy lőtt gól és új pilóták a virtuális pályán

Publikálva: 2022.02.01 Frissítve: 2022.02.01 eSport

Pro Clubs játékosaink tizenegy alkalommal találtak be a HPCL tízedik játéknapján, szimulátoros szakágunk pedig új pilótákkal bővült.

Szimulátor:

PC-n az Assetto Corsa Competizione szoftverén Bozó Patrik mellé érkezett Horváth Bertalan, Kovács Martin, Lehoczky Máté és Szuh Csaba, Playstation konzolon pedig Nagy Zoltán, Pallag Máté és Suvada Tamás Pál csatlakozott szakágunkhoz.  

A PC-n versenyzők futamait minden hétvégén az ACCHUN és a Sim Racing Company magyar sorozatokban tudjuk követni, a Magyar PlayStation ACC Bajnokságban pedig a konzolon versenyzőket.

A PC platformon, a F1 Hungary Champions League sorozatában versenyző Matkovics Norbert mellé érkezett Fercsik Szilárd és Koncz Botond, Playstation platformon pedig az F1 Hungary Liga Elit 1-es kategóriájából Endrődi Dominik, Kulcsár Előd, illetve Zsolt Tóbiás csatlakozott szakágunkhoz.

RaceRoomban Juhász Krisztián ül volán mögé, aki az Esports WTCR-ben versenyzett 2020-ban. Az iRacing szoftverén Henrich Dáviddal erősödtünk, aki Fehér Dániel mellé érkezett. A két versenyző a Tassi Sim Racing Challenge | Odyssey Championshipben korábban már találkozott egymással.

FIFA:

Január 30-án, a Magyar Pro Clubs Bajnokság tízedik játéknapján a Vasas SC GLT és a HELL Honvéd együttesével mérkőztünk meg.

HPCL 10. játéknap:

MTK Budapest Esport–Vasas SC GLT 5-0

Az első gólra a 38. percig kellett várni, a félidő végén azonban már háromgólos előny birtokában fordulhattunk. A térfélcserét követően további két alkalommal sikerült betalálnunk.

HELL Honvéd–MTK Budapest 1-6

A kispesti gárda rendelkezett egyedüli csapatként matematikai eséllyel, hogy megelőzze az első helyen álló Puskás Esportot. Ehhez azonban a három pont megszerzésére lett volna szüksége riválisunknak.

A mérkőzés elején lévő gólváltást követően kiváló játékkal rukkoltunk elő a második játékrészben, és Fehér duplája mellett Gódor is növelte góljai számát.

Mindkét találkozón kiemelkedően magas, tizenhét alkalommal lőttünk kapura. 

A táblázaton jelenleg a negyedik helyet foglaljuk el jelenlegi állás szerint.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!