Tenisz
Babos Tímea

Hírek

Tenisz 2023.09.16 Tenisz: a debütáló Füle Mátyás sikerével 4-0-ra nyert a Davis-kupa-válogatott

Tenisz: a debütáló Füle Mátyás sikerével 4-0-ra nyert a Davis-kupa-válogatott Az újoncként szereplő játékosunk, Füle Mátyás megnyerte az utolsó, tét nélküli egyest, így a magyarok 4-0-ra legyőzték Törökországot a tenisz Davis-kupa keszthelyi osztályozóján, és februárban selejtezőt játszhatnak a DK-döntőbe jutásért.

Tenisz 2023.09.16 Tenisz: „Nem számítottam ilyen sima győzelemre" – Piros Zsombor (VIDEÓ)

Tenisz: „Nem számítottam ilyen sima győzelemre Klubunk és a Davis Kupa-válogatott játékosa, Piros Zsombor a török Cem Ilkel legyőzése után a hazai szövetség (MTSZ) közösségi oldalán értékelte a sikert, amelynek köszönhetően a magyar csapat 2-0-ra vezet a keszthelyi DK-osztályozó első napja után.

Tenisz 2023.09.15 Tenisz: Marozsán és Piros is magabiztosan nyert a törökök ellen az első napon (VIDEÓ)

Tenisz: Marozsán és Piros is magabiztosan nyert a törökök ellen az első napon (VIDEÓ) A magyar Davis Kupa-válogatott 2-0-ra vezet a törökök elleni osztályozós párharcban, miután az első játéknapon Marozsán Fábián és az MTK Budapest kiválósága, Piros Zsombor is kétszettes győzelmet aratott Keszthelyen.

Tenisz 2023.09.14 Tenisz: Piros Zsombor másodikként lép pályára Keszthelyen

Tenisz: Piros Zsombor másodikként lép pályára Keszthelyen Marozsán Fábián kezdi a törökök elleni, pénteken kezdődő Davis-kupa találkozót.

Tenisz 2023.09.14 Tenisz: Gálfi Dalma nyerte az MTK-sok csatáját

Tenisz: Gálfi Dalma nyerte az MTK-sok csatáját Gálfi Dalma két szettben győzött Jani Réka ellen.

Tenisz 2023.09.12 Tenisz: megdöbbentő külsővel készül a törökök ellen Piros Zsombor

Tenisz: megdöbbentő külsővel készül a törökök ellen Piros Zsombor Már javában a hétvégi, törökök elleni Davis-kupa-mérkőzés helyszínén készül a magyar férfi teniszválogatott, így Piros Zsombor is, aki a jelek szerint a megújulás jegyében új frizurával készül a találkozóra. A világranglistán 111. helyen álló 23 éves teniszezőnknek ugyanis a jelek szerint a kezébe – vagy a fodrásza kezébe – akadt egy nullásgép...

Tenisz 2023.09.12 Tenisz: Gálfi Dalma és Jani Réka egymás ellen játszik Ljubljanában

Tenisz: Gálfi Dalma és Jani Réka egymás ellen játszik Ljubljanában Az MTK Budapest két teniszezőnője, Gálfi Dalma és Jani Réka egymással találkozik a ljubljanai Challenger-torna nyolcaddöntőjében.

Tenisz 2023.09.11 Tenisz: sok örömre nincs okunk, szinte mindegyik teniszezőnk hátrébb csúszott a világranglistán

Tenisz: sok örömre nincs okunk, szinte mindegyik teniszezőnk hátrébb csúszott a világranglistán Babos Tímea és Piros Zsombor tudott csak javítani.

Tenisz 2023.09.01 Tenisz: Babos Timiék számára a közös cél a párizsi olimpia (VIDEÓ)

Tenisz: Babos Timiék számára a közös cél a párizsi olimpia (VIDEÓ) Babos Tímea és Bondár Anna párosa kétszettes vereséget szenvedett a US Open első körében, ezután nyilatkoztak a mérkőzésről és a további tervekről.

Tenisz 2023.08.31 Tenisz: Fucsovics nem játszik a törökök ellen a Davis Kupában

Tenisz: Fucsovics nem játszik a törökök ellen a Davis Kupában A magyar válogatott első számú játékosa, az MTK Budapest kiválósága, Fucsovics Márton nem lép pályára a szeptemberi, törökök elleni hazai tenisz Davis Kupa-osztályozón, de két MTK-s így is a keretben van.

« Előző oldal 910111213141516171819 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!