Tenisz
Babos Tímea

Hírek

Tenisz 2023.07.28 Tenisz: Fucsovics Márton a negyeddöntőben búcsúzott

Tenisz: Fucsovics Márton a negyeddöntőben búcsúzott Egyesületünk teniszezője, Fucsovics Márton 6:3, 7:6-ra kikapott Terence Atmane-tól a spanyolországi Challenger-torna negyeddöntőjében.

Tenisz 2023.07.26 Tenisz: Fucsovics nyert, Piros kikapott

Tenisz: Fucsovics nyert, Piros kikapott Fucsovics Márton Spanyolországban, Piros Zsombor Horvátországban szállt harcba a továbbjutásért.

Tenisz 2023.07.25 Tenisz: Fucsovics és Piros nyert, Jani kikapott

Tenisz: Fucsovics és Piros nyert, Jani kikapott Fucsovics Márton Segoviában, Piros Zsombor Umagban győzött, míg Jani Réka búcsúzott Lausanne-ban.

Tenisz 2023.07.24 Tenisz: egyedül Gálfi Dalma számára van pozitív változás a frissült világranglistán

Tenisz: egyedül Gálfi Dalma számára van pozitív változás a frissült világranglistán Teniszezőnk három helyet lépett előre a rangsorban.

Tenisz 2023.07.20 Tenisz: a férfiak Keszthelyen fogadják a törököket a Davis-kupában

Tenisz: a férfiak Keszthelyen fogadják a törököket a Davis-kupában A magyar férfi teniszválogatott Keszthelyen fogadja a török csapatot a Davis-kupa szeptemberi osztályozóján.

Tenisz 2023.07.20 Tenisz: „Lassan meglesz a top 50 is, úgyhogy jó irányba haladunk” – Fucsovics Márton (LAPSZEMLE)

Tenisz: „Lassan meglesz a top 50 is, úgyhogy jó irányba haladunk” – Fucsovics Márton (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest kiválósága, Fucsovics Márton – aki a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar teniszező – pozitívan értékelte szezonja első fél évét, úgy érzi, jó úton halad az idénre kitűzött céljai elérésében, a jövőt illetően pedig még magasabbra teszi a lécet.

Tenisz 2023.07.19 Tenisz: Gálfi Dalma szeretett volna hazai közönség előtt pályára lépni (LAPSZEMLE)

Tenisz: Gálfi Dalma szeretett volna hazai közönség előtt pályára lépni (LAPSZEMLE) Sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a budapesti WTA-tornát sportolónk.

Tenisz 2023.07.18 Tenisz: Babos Tímea nagy csatában kapott ki Bondár Annától a budapesti WTA-tornán (GALÉRIA)

Tenisz: Babos Tímea nagy csatában kapott ki Bondár Annától a budapesti WTA-tornán (GALÉRIA) Klubunk kiválósága, Babos Tímea mintegy háromórányi játék után három játszmában búcsúzott egyesben a Római-parton zajló WTA-torna első fordulójában.

Tenisz 2023.07.17 Tenisz: Babos Timiék vereségével indult számunkra a hazai torna (GALÉRIA)

Tenisz: Babos Timiék vereségével indult számunkra a hazai torna (GALÉRIA) Teniszezőnk és orosz társa két szettben kapott ki az első körben a budapesti tornán.

Tenisz 2023.07.17 Tenisz: így áll a világranglista Wimbledon után

Tenisz: így áll a világranglista Wimbledon után A férfiaknál Fucsovics Márton tizenhárom, Piros Zsombor négy, Gálfi Dalma és Babos Tímea öt-öt helyet javított a teniszezők világranglistáján.

« Előző oldal 1213141516171819202122 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!