Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: 2023-ban utoljára hazai pályán

Publikálva: 2023.12.08 Frissítve: 2023.12.07 Röplabda

Az év utolsó előtti mérkőzésére készül csapatunk a BVSC-Zugló ellen.

Szombaton 17:00 órától a kék-sárga együttest fogadjuk a Szent Gellért Sportcsarnokban. A mieink legutóbb Budaörsön léptek pályára, ahol sajnos Bene Róbert eltiltás miatt nem lehetett velük a kispadon. Sajnos még most hétvégén is csak a lelátóról biztathatja a lányokat, de a heti felkészülés a megszokottak szerint közösen zajlik. A budaörsi mérkőzésen nem tudtuk az akaratunkat érvényesíteni, így 3-1-re alulmaradtunk a BDSE-Emericus ellen. Hétvégén viszont újra harcba szállhatunk a pontokért, ráaádásul hazai pályán tehetjük meg.

Mostani ellenfelünk tizennyolc pontot röplabdázott össze az elmúlt fordulók során, amivel jelenleg a tabella harmadik helyén áll, azonos pontszámmal a második pozíción elhelyezkedő TFSE csapatával. A BVSC-Zugló sikeresen vette a múlt hétvégi bajnoki találkozóját, a veszprémi alakulatot verte meg 3-0-ra.

Bene Róbert: ‒ A hétvégén a BVSC-Zugló csapatát látjuk vendégül, akiknek a soraiba találhatóak tapasztalt játékosok, ezért nekünk most fokozottan ügyelnünk kell a végjátékoknál, hogy higgadt döntéseket hozzunk, emellett nagyon fegyelmezett röplabdázásra lesz szükségünk ahhoz, hogy legyen esélyünk a győzelemre.

Női NBI alapszakasz, 9. forduló

2023. december 09. 17:00, Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok

MTK Budapest‒BVSC-Zugló

Játékvezetők: Szabó P., Nagy Zs.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!