Karate
Sterck Laura

Kosárlabda: Ty Marshall a rájátszás egyik legjobb játékosává lépett elő

Publikálva: 2023.04.12 Frissítve: 2023.04.12 Kosárlabda női

A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, Ty Marshall kimagasló mutatókat produkált a BEAC elleni párharcban.

A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának történelmi sikere kapcsán a játékosok és a stáb is kiemelték, hogy valódi csapatmunka áll a BEAC elleni sikerek hátterében. Az összecsapásokon minden parkettra lépő játékos hozzá tudta tenni a legjobbját. 

Ty Marshall közülük is kiemelkedett, és a két mérkőzésen összességében, valamint külön-külön is a legértékesebb játékos tudott lenni.

A 30 éves légiós a BEAC ellen 31 perc játék alatt dobott 18 pontot, szedett 10 lepattanót, 9 labdát szerzett és adott 2 gólpasszt. Teljesítménye 25-ös VAL mutatót eredményezett az odavágón aratott győzelem során.

Aztán a Városmajorban rendezett visszavágón 33 perc alatt dobott 23 pontot, szedett 8 lepattanót, kiharcolt 8 faultot, szerzett 4 labdát, ezzel szezonja legjobbját nyújtotta, ami 37-es VAL-t eredményezett.

Marshall né sikeres triplát jegyzett a két meccs alatt, továbbá 11/13 büntetővel zárt, melyeket javarészt kulcspillanatokban értékesített.

(Forrás: tfse.sport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!