Atlétika
Nagy Marcell

Kézilabda: Nemesvámoson és Debrecenben sem szereztek pontot a fiatalok

Publikálva: 2023.10.30 Frissítve: 2023.10.30 Kézilabda

Az U17 és az U19 is vereséget szenvedett idegenben.

Serdülőink Nemesvámosra utaztak, ahol a hazai csapatnak negyed óra kellett ahhoz, hogy meglépjen tíz góllal. A szünet előtt tovább nőtt a különbség, 23-9-re vezettek a hazaiak. A második játékrész sem hozott változást, tartott a hazai csapat uralma, amely végül 51-26-os vereséggel zárult számunkra.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 7. forduló

Bajnok DSE Nemesvámos‒MTK Budapest 51-26 (23-9)

Az ifik vasárnap este léptek pályára Debrecenben, ám a jó erőkből álló hazaiakkal csak húsz percig tudtuk tartani a lépést, ezután ahogy teltek a percek, úgy nőtt a hátrányunk, ami a félidőre hétre emelkedett. A második játékrészből öt perc sem telt el, amikor kialakult a tízgólos különbség, igyekeztek a mieink nagyon, de a sok technikai hibánk megbosszulta magát. Nem tudtunk már visszajönni a meccsbe, így azt 35-23-ra veszítettünk el.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 7. forduló

DVSC SCHAEFFLER‒MTK Budapest 35-23 (18-11)

Kekezovity Marinko: ‒ Nehéz meccset játszottunk, sok technikai hibával és eladott labdával kézilabdáztunk, és ezek után gyors gólokat kaptunk. Azon leszünk, hogy a védekezésben és támadásban elkövetett hibáinkat a következő két hétben javítsuk, és a lehető legjobban felkészüljünk a következő kihívásokra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!