Kézilabda
Szőke Szonja

Kézilabda: kár az elrontott első félidők utolsó perceiért

Publikálva: 2023.11.13 Frissítve: 2023.11.14 Kézilabda

Az U17 és az U19 is jól tartotta magát, ám az első félidő utolsó perceiben nagyobb előnyre tettek szert az ellenfelek.

A serdülők hazai pályán a Dunaújváros ellen mérkőztek szombat délelőtt. A találkozó első húsz perce nagyon szoros volt, nem hagytuk ellenfelünket nagyobb előnyre szert tenni, ott voltunk a nyomukban. Két perccel a félidő vége előtt csupán két gól volt a hátrányunk, és nagyon kár, hogy rövid idő alatt hármat kaptunk, mert sokkal több volt az első játékrészben, mint az ötgólos szüneti különbség. A fordulást követően öt perc alatt megduplázta előnyét a vendégcsapat, ahonnan már nem tudtuk visszajönni, így két ponttal távozott a Dunaújváros.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 8. forduló

MTK Budapest‒Dunaújvárosi KKA 27-42 (15-20)

Báthori Gábor: — A bemelegítésnél az első számú kapusunk karja megsérült egy lövésnél, így nem a legjobb előjellel indult a mérkőzés. Ennek ellenére a szezon eddigi legjobb félidei játékát produkáltuk. Összeségében elégedett vagyok a mutatott játékkal és a küzdeni akarással. A második félidő első tizenöt percét és a hat kihagyott hétméterest leszámítva átlag felett játszottak a lányok, gratulálok!

Ifistáink csütörtökön a Vác csapatához látogattak, az első negyedórában jól tartottuk a lépést ellenfelünkkel, ám a félidő utolsó tíz percébe háromgólos hátránnyal mentünk bele. Sajnos nem tudtuk kihasználni a szünet előtti időt arra, hogy közelebb zárkóznunk, sőt a Vác még növelni is tudta előnyét, 16-10-ről várhattuk a folytatást.

A második játékrészben tovább folytatódott a hazai uralom, a 44. percben már kilenc góllal voltunk lemaradva., és sajnos kilenc perccel a lefújás előtt a közte tíz is kialakult.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 8. forduló

Váci NKSE‒MTK Budapest 34-23 (16-10)

Kekezovity Marinko: ‒ Ismét nehéz meccs volt, sem védekezésben, sem támadásban nem nyújtottunk megfelelő teljesítményt. Remélem, hogy egészségesek leszünk ezen a héten, és tudunk edzeni, és jól felkészülni a következő meccsre.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!