Atlétika
Vári Péter

Kézilabda: Farkas Johanna nyártól csatlakozik együttesünkhöz (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2023.02.24 Frissítve: 2023.02.23 Kézilabda

A fiatal irányító egyéves szerződést kötött klubunkkal.

Zajlanak a szerződéskötések a jövő évi játékosállományt illetően. Már egy játékos kilétére a héten fény derült, ám most újabb megállapodás született. A kiváló irányító, Farkas Johanna is minket választott. A gyors cseleiről híres játékos Szombathelyen kezdte a kézilabdát, ám tehetsége hamar megmutatkozott, hiszen 2013/14-től a Győri Audi ETO KC kötelékében nevelkedett.

Johanna ebben az idényben, illetve az előzőben ‒ ekkor még csak kölcsönjátékosként ‒ a Dunaújváros csapatának a tagja. Johi igent mondott vezetőségünk megkeresésére, így a 2023/24-es szezonban a kék-fehér célokat fogja segíteni. A K&H Ligában remek teljesítményt produkáló játékos a nemzeti együttesben is vezérnek számít.

Az ifjúsági válogatottal Európa-bajnoki címet szerző kézilabdázó már Golovin Vlagyimirtól is kapott meghívót a felnőttek összetartására. Az eddigi eredményes pályafutását nemrég díjjal  is elismerték, hiszen a tavalyi év legjobb utánpótláskorú kézilabdázójának választották meg. Johanna Dunaújvárosban dolgozott már együtt Vágó Attilával, így döntésében a vezetőedző személye is fontos szempont volt. A gyorslábú irányító erről, illetve fejlődési szándékáról is mesélt nekünk bővebben.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!