Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: ezzel töltik idejüket új igazolásaink

Publikálva: 2024.06.27 Frissítve: 2024.06.26 Kézilabda

Tóth Melinda és Hadnagy Fanni mutatta meg nekünk, hol nyaralt idén.

A Moyra-Budaörs Handball csapatától érkező balszélső, Tóth Melinda barátnőivel közösen ruccant ki Albániába, ahol két héten át élvezhették a napsütést és az ország szépségeit. 

‒ Albániában töltöttünk tizenkét napot a barátnőimmel. Igazi csajos nyaralás volt ez, amely során nagyon jól éreztük magunkat. gyönyörű országot fedezhettünk fel, így ajánlom mindenkinek, aki teheti, hogy látogasson el egyszer ide mindenképp.

A Kozármisleny KA együttesétől érkező beállós, Hadnagy Fanni pedig testvérével Görögországba látogatott, ahol a napozás és a fürdés mellett pulzusszámemelő extrém sportokat is kipróbáltak. 

‒ Idén Zakynthoson voltunk nyaralni a tesómmal. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, ennek ellenére ez volt az első olyan közös nyaralásunk, amire a szüleink nélkül mentünk. Elég tartalmasra sikeredett az idő. Körbejártuk a szigetet quaddal és gyönyörű partokat fedeztünk fel, mindketten adrenalin függők vagyunk, így a sziklákról való ugrálás sem maradhatott el. Az öcsém és én is maximálisan feltöltődtünk és izgatottan várjuk az új csapatainknál a kezdést.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!