Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: az U17 is vereséggel kezdte a 2023-as évet

Publikálva: 2023.01.16 Frissítve: 2023.01.16 Kézilabda

Vezetőedzőnknek – a sok sérült miatt – nagyon kevés lehetősége volt rotálni a csapatát.

A pénteki U19-es csapat meccse után vasárnap a serdülőkön volt a sor, hogy pályára lépjenek az évben először. A fiatalabbak az FKSE-Algyő együttes vendégei voltak a bajnokság 12. fordulójában.

Sajnos nagyon nehéz helyzetben van ez a korosztályunk, hiszen sok játékosunk hónapokig nem lehet a társai segítségére, hiszen sérüléssel bajlódnak. A találkozó nehezen is indult, már a legelejétől uralta a mérkőzést az ellenfelünk. A 7. percben 6-1-re vezettek, a félidő vége előtt tíz perccel pedig a tízgólos differencia is létrejött. Ezzel a szünetre jelentős hátrányba kerültünk, 21-6-os hazai előnyt jegyezhettünk.

A fordulást követően sem változott a játék képe, küzdöttek a lányok, de az Algyő csapata nem volt kíméletes, átgázoltak rajtunk. A sok kapott gól mellett a támadásainkkal is akadtak problémák, így 39-16-ra maradtunk alul.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 12. forduló

FKSE-Algyő‒MTK Budapest 39-16 (21-6)

Kekezovity Marinko: ‒ Hosszú szünet után folytatódott a bajnokság. Nehéz meccs volt, mert kevés játékosunk van, így nem igazán tudtam rotálni és pihentetni a lányokat. Bár már korán nagy volt az előnye az ellenfélnek, a lányok a végsőkig küzdöttek.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!