Kézilabda
Fekete Bozsana

Az esportolók kupadöntőjén ismét hátvéd gólja döntött

Publikálva: 2021.02.08 Frissítve: 2021.02.08 eSport

Kovács Dániel találatával esportolóink nyerték meg a HPCL Magyar Kupa döntőjét.

Február 7-én, vasárnap este kilenc órakor rendezték a HPCL Magyar Kupa döntőjét, melyben az egészen a döntőig menetelő Hajdúnánás FK–Goolasso gárdájával mérkőztünk meg. Az együttes első szezonját tölti a bajnokságban – új csapat lévén a legalsó osztályból indultak –, azonban élvonalbeli tapasztalattal rendelkező játékosok alkotják keretüket. Megérdemelten jutottak be a fináléba, miután az ezt megelőző két találkozójukon a DVSC esportot és a Puskás Akadémia esportot is búcsúztatták.

HPCL Magyar Kupa – döntő

Hajdúnánás FK–Goolasso–MTK Budapest esport 0-1

A mindent eldöntő találatot hátvédünk, Kovács Dániel szerezte a 32. percben, sarokrúgást követően. Fehér centerezte be a játékszert védőtársának, akinek némi szemfülesség is kellett ahhoz, hogy a kapuba tudja juttatni a labdát. Kovács a hátvédsorban is remek teljesítményt nyújtott. Mindezt remekül bizonyítja, hogy vetélytársunk a kilencven játékperc alatt nem rjutott kapuralövési kísérletig.

A találkozót ITT tekinthetik meg. 

A bajnokság és a kupa küzdelmeit is meg tudták nyerni esportolóink, ehhez hasonlóra mindössze egy alkalommal volt példa. A HPCL első szezonjában a New Hungary együttesének sikerült a duplázás 2017-ben.

Mindössze február 17-éig pihenhetnek esportolóink, hiszen a bajnokság szünetében az Európa-liga veszi kezdetét.

Szakosztályunk támogatója:

  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!