Karate
Hárspataki Gábor

Esport: szimulátorosaink értékeltek

Publikálva: 2021.11.25 Frissítve: 2021.11.25 eSport

Három pilótánk balszerencsés futama mellett Fehér Dániel nagyszerű eredményt ért el.

Matkovics Norbert

Monzába látogatott az F1 HCL mezőnye, ahol hatodik helyre kvalifikáltam magam. Remekül sikerült rajtolnom, és harmadikként fordulhattam az első kanyarra. Minden jól alakult a leintés előtti utolsó tíz körig, amikor a biztonsági autót követő újraindításnál az első körben hátulról megbillentettek, és a falban kötöttem ki. Sajnálatos, hogy így alakult, mert nagyszerű tempóm volt az egész futam alatt, akár a legjobb ötben is végezhettem volna. 

Bozó Patrik

– November 15-én indult az IXRacing bajnoksága, ahol először Imolába látogattunk. Az időmérőn nem sikerült megfutnom a legjobb időmet, így végül a nyolcadik helyről indultam.

A verseny korai szakaszában sikerült a harmadik pozícióig feljönnöm, majd körökön keresztül nagy csatában voltam a mögöttem lévővel. Féltávnál álltam ki, ami rossz döntésnek bizonyult. A kerékcserét követően csak a hatodik helyre jöttem vissza, és már nem tudtam előrébb verekedni magam. A friss gumik csak a verseny végére tudtak előnyt teremteni, de akkor már késő volt. 

Lőrinczy Roland

– Az Old Boys Hungary három sikertelen versenyét követően ezúttal kvalifikáción a harmadik helyezést értem el, a versenyen pedig az elsőtől eltérő taktikával akár előbb is be tudtam volna fejezni a futamot, de sérülés miatt körönként súlyos tizedeket vesztettem, és a második helyen futottam be.

Fehér Dániel

Az OazisComputer TSRC | Odyssey Championship harmadik fordulójában Dani harmadik helyen végzett Tassi Attila és a bajnokságot is vezető WannaBee SimRacing Team versenyzője, Tóth Dávid mögött.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!