Atlétika
Nagy Marcell

Az MTK Törökbálint nyerte a második meccset (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.04.25 Frissítve: 2015.04.30

Szoros mérkőzésen egyenlített az MTK Törökbálint a feljutásra pályázó Salgótarján ellen. Az alapszakasz bajnoki cím, sajátos módon, pályahátrányt ér: a mindent eldöntő harmadik mérkőzést Nógrádban rendezik.

NB I/B, rájátszás: MTK Törökbálint – Konecranes-Salgótarjáni KSE 80-71 (22-17, 21-22, 19-19, 18-13) A párharc állása: 1-1

Nagyszerű győzelmet aratott a csapat, az immár öt honosított, plusz egy idegenlégiós játékossal felálló, az NB I/A csoportjába felkerülni akaró Salgótarján ellen. Az MTK Törökbálint az első negyed közepétől kézben tartotta a mérkőzést, és végig fegyelmezetten küzdött. Láthatóan, nagyon sokat jelentett játékosok számára a hazai drukkerek kitartó támogatása. A törökbálintiak, ha kellett, csúsztak-másztak a pályán, sokszor önfeláldozó módon vetődtek a labdákért, mindet megtettek a győzelemért.

Némi üröm az örömben, hogy az érthetetlen versenykiírás miatt, az alapszakasz győzelem ellenére, nem Törökbálinton, hanem Salgótarjánban kell lejátszani a párharcot eldöntő, harmadik mérkőzést. Az MTK Törökbálint szurkolói busz indítását tervezi, erről részleteket hamarosan, az egyesület Facebook oldalán olvashatnak kedves szurkolóink.

– Nagyon örülök, hogy sikerült egyenlítenünk, úgy, hogy a mérkőzésen szinte végig a mi akaratunk érvényesült. – értékelt Szarvas Gábor vezetőedző a találkozó után. – Alkalmazkodtunk a versenykiírás faramuci helyzetéhez, és Salgótarjánban fogjuk kivívni a továbbjutást. Büszke vagyok a csapatomra, a szememben igazi bajnokká nőtt minden egyes játékosom!

Statisztika.

 

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!