Atlétika
Jankovics Dániel

Atlétika: taroltak a rúdugróink Gödöllőn

Publikálva: 2021.06.18 Frissítve: 2021.06.18 Atlétika

Jól szerepeltek az atlétáink az U14-es és U16-os területi bajnokságon.

Csütörtökön és pénteken Gödöllőn mérték össze tudásukat az ország észak-keleti régiójának legjobb U14-es U16-os atlétái. Az MTK Budapest rúdugrói kiemelkedő teljesítménnyel rukkoltak elő, hiszen összesen négy érmet szereztek a viadalon. Az U14-esek között a leány- és a fiúversenyt egyesületünk tehetségei nyerték. Szabó Vivien 2 méter 90 centiméteres egyéni csúccsal végzett az első helyen, míg Varga Iván a 3 méter 40 centis eredménye után állhatott a dobogó legfelső fokára.

Az U14-es fiúk küzdelmében rögtön az első öt helyből négyet kisajátított egyesületünk. A harmadik helyen Konta Szabolcs zárt, majd őt követte közvetlenül Pentz Boldizsár és Téglás Zsombor. Az idősebbek versenyében, U16-ban klubunk kiválósága, Pentz Bendegúz ezüstérmesként fejezte kísérleteit, a szintén MTK színekben induló Pallós Csanád pedig hatodik lett.

A futó- és a távolugró számokban Weiner Áron szerepelt a legjobban. Az U14-esek mezőnyében 80 méteren tizedikként ért célba, emellett a távolugrásban a negyedik, míg az ötösugrásban (helyből) a nyolcadik pozíció lett az övé.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!