Hírek

Asztalitenisz 2015.01.07 Értékelhető őszi teljesítmények

Értékelhető őszi teljesítmények Eredményes szezont zártak az MTK női és férfi asztaliteniszezői. Három csapattal szerepel a klub a versenyrendszerekben. A hölgyek az Extra Ligában, a férfiak az NB III-ban, illetve a Budapest I/C osztályban játszanak

Asztalitenisz 2014.12.27 Mindenhez idő kell (VIDEÓ)

Mindenhez idő kell (VIDEÓ) Vitsek Iván, az MTK Budapest fiatal asztaliteniszezőinek edzője szerint, ha valami nem megy azonnal, még nem kell feladni, hiszen csodálatos a sportág, és olyan elődök nyomába lehet érni, mint Klampár, Jónyer, Gergely és a többiek.

Asztalitenisz 2014.12.21 Zsúfolásig telt ház előtt zajlott a Generációk csatája (GALÉRIA)

Zsúfolásig telt ház előtt zajlott a Generációk csatája (GALÉRIA) Vitsek Iván, az MTK Budapest edzője is játszott a gálán, ahol többek között Tóth Krisztinát és a Klampár, Jónyer, Gergely összetételű Aranycsapatot köszöntötték

Asztalitenisz 2014.11.27 Bemutatóedzést tartott az asztalitenisz-szakosztály

Bemutatóedzést tartott az asztalitenisz-szakosztály Jakab Gábor és Vitsek Iván a Kiss János altábornagy utcai Általános iskola tanulóinak tartott bemutatót. A testnevelő segítségével mintegy kétszáz gyerek gyűlt össze és ismerkedett a játék alapjaival. Akinek kedve van, jelentkezzen a +36-70-587-9113-as, vagy a +36-30-9777-025-ös számon!

Asztalitenisz 2014.11.21 Esélyesebb az MTK

Esélyesebb az MTK Péntek délután öt órakor, a XVIII. kerületi Vilmos Endre Sportcentrumban csap össze, a férfi asztalitenisz harmadik vonalában a Malév SC II. és az MTK I.

Asztalitenisz 2014.11.05 Toborzót tartott a szakosztály

Toborzót tartott a szakosztály Budafokon, a Kolonics György általános iskolában - hat osztálynak - tartott bemutatót Vitsek Iván, edző és Jakab Gábor, szakosztály-igazgató. Három asztalon zajlott a játék, a vezető testnevelő tanár segítségével.

Asztalitenisz 2014.10.17 Megkezdték az edzéseket a töpörtyűk (GALÉRIA)

Megkezdték az edzéseket a töpörtyűk (GALÉRIA) Az MTK Budapest asztalitenisz-szakosztályában már komolyan dolgoznak azok a kicsik, akik néhány nappal ezelőtt még csak érdeklődők voltak. Jakab Gábor és Vitsek Iván komolyan vette a toborzást, és az első edzés tapasztalatai alapján Madarász Dóra és Ecseki Ádám komolyan aggódhat...

Asztalitenisz 2014.10.16 Kettős győzelem

Kettős győzelem Igaz, hogy kiélezett viadalokon, de mindkét csapat sikerrel vette önnön akadályát.

Asztalitenisz 2014.10.03 Gyere pingpongozni az MTK-ba

Gyere pingpongozni az MTK-ba A Magyar Testgyakorlók Köre asztalitenisz-szakosztálya szeretettel vár minden olyan kicsit, közepest és nagyot, aki szeret(ne) pingpongozni.

Asztalitenisz 2014.09.11 Idegenben nyertek az asztaliteniszezők

Idegenben nyertek az asztaliteniszezők 9-7-re hozta a találkozót az MTK a bajnokság első fordulójában.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!