Vívás – kard
Szatmári András

A hétvégi tornagyőzelem egyből kvalifikációt ért

Publikálva: 2020.03.23 Frissítve: 2020.03.23 eSport

Lezajlott a Rocket League Hungarian Open első kvalifikációs tornája, mely az MTK Budapest győzelmt hozta, így a srácok - elsőként - készülhetnek a 12 csapatos csoportkörre.

A Hungarian Rocket League Tournaments szervezésében először írták ki a Hungarian Opent, melyen 105 ezer forint volt a pénzdíj. A versenysorozat hat kvalifikációs körrel kezdődik, onnan két-két csapat jut tovább, kialakítva a két, hat-hat együttesből álló csoportot. A rájátszásban a csoportkörök alatt legjobb teljesítményt nyújtó öt-öt gárda folytathatja a küzdelmeket az értékes nyereményekért.

A torna részletei itt.

Az első kvalifikációs kört március 21-én, szombaton tartották, melyben az MTK Budapest játékosai tökéletes statisztikával jutottak a döntőbe (2-0, 2-0, 2-0), majd pedig az iPon Team Horizon Reapers csapatán sikerült felülkerekedni a fináléban (3-1). 

A hétvégi tornagyőzelem egyből kvalifikációt ért

Mivel az iTHR csapata a vigaszági döntőben bizonyította játéktudását, ezért az MTK csapatában játszó játékosok mellett (Nagy „Negsy” Richárd, Yem „Richmond” Richárd, Bartha „CokeHUN” Zoltán és Orbán „msh7” Dominik) ők örülhettek a másik továbbjutó helynek.

Az MTK Budapest március 23-án, hétfőn, 18:00 órakor újra pályára lép, hiszen a lengyel-magyar barátság napja alkalmából a lengyel ESE ellen játszik gálamérkőzést.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!