Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

„Mindent megteszünk, hogy pontot szerezzünk.”

Publikálva: 2019.10.15 Frissítve: 2019.10.15 Kézilabda

A K&H női kézilabdaliga 6. fordulójában a Motherson-Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk.

Két és fél hét szünet után az UFM Arénában lép újra pályára női kézilabdacsapatunk. Bátran nevezhetjük alsóházi rangadónak a péntek esti találkozót: a mieink a 11., a házigazda Mosonmagyaróvár a 12. helyről várja az összecsapást.

Mindkét együttes a EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE ellen aratta szezonbeli egyetlen győzelmét, a mieink a Dunaújváros ellen szerzett ponttal előzik meg pénteki ellenfelüket. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Bognár Róbert tanítványai eggyel kevesebb meccset játszottak, mint mi.

A Mosonmagyaróvár legeredményesebb játékosa az 5 meccsen 21 találatot jegyző Katona Flóra, míg a mieinknél a 6/44-es mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

Sokat változott a Mosonmagyaróvár tavalyhoz képest – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Az idei teljesítményük igencsak felemás: voltak idegenbeli bravúrok, például a Békéscsaba legyőzése, a Dunaújváros elleni vereségünk viszont meglepetésként ért. Sok volt a sérültjük, de páran már felépültek. Nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk, hogy pontot szerezzünk.  

A péntek esti mérkőzésen Felhő Ferenc és Öcsi Tamás fújja a sípot, a hivatalos személyek Márczi Győző és Miskei Balázs.

2019. október 18. 18:30 Motherson-Mosonmagyaróvár–MTK Budapest (K&H liga, 6. forduló); UFM Aréna (9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.)



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!