Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: újabb két játékos nyári pihenőjébe kaptunk bepillantást

Publikálva: 2023.06.30 Frissítve: 2023.06.28 Kézilabda

Mészáros-Mihálffy Adrienn és Szabó Kitti mutatta meg, hogyan telik a nyári szünete.

Győri Barbara, Kobela Tamara és Pelczéder Orsolya után újabb két kézilabdázónk mesélt arról, hogyan tölti a szabadidejét a július 10-én kezdődő alapozás előtt. Mészáros-Mihálffy Adrienn összekötötte a nyaralást a családlátogatással, hiszen az unokatestvéréhez utazott Máltára. 

‒ Az idei nyaralást Máltán töltöttük az unokatestveremnél, így saját idegenvezetővel nagyon könnyű dolgunk volt. Most jártunk Máltán először, ahol egy hetet töltöttünk el. Csodálatos helyeken jártunk, és nagyon barátságosak az itt élő emberek, finom ételeket kóstolhattunk meg. Nagyon jól éreztük magunkat, valószínű, még visszalátogatunk erre a gyönyörű helyre.

Szabó Kitti szintén sok időt töltött a családdal és a barátokkal, ám ő ezúttal a szülővárosa, Szombathely mellett Siófokon töltött el pár napot.

‒ Idén nyáron főként a családommal és barátaimmal töltöttem a szabadidőmet. Itthon Szombathelyen a szüleimnél is van lehetőség a medencézésre, de pár napot a barátaimmal Siófokon is nyaraltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, és az időjárás is kedvezett nekünk a feltöltődéshez. A siófoki kiruccanás után, mint minden évben, a családommal közösen megünnepeltük a születésnapomat.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!