Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

„Az Érd elleni játék kevés lesz”

Publikálva: 2018.09.19 Frissítve: 2018.09.19 Kézilabda

Újabb alsóházi rangadó vár női kézilabdacsapatunkra, ezúttal a Mosonmagyaróvári KC otthonában.

A K&H női kézilabdaliga 4. fordulójában az újonc Mosonmagyaróvár KC otthonába látogatunk. Bognár Róbert tanítványai az Eger – idegenbeli  –legyőzésével, a mieink pedig az Érd elleni kétgólos vereséggel hangoltak a pénteki találkozóra.

Nagyon akartuk a győzelmet, küzdöttünk, de nem voltunk egységesek – értékelt vezetőedző, Golovin Vlagyimir. – Nem működött a védekezésünk, és az Érd ezt kihasználva hamar el is döntötte a meccset. Ezt követően hiába pörögtünk fel, fejben nem igazán voltunk ott, elmaradtak az ütközések és a megállító faultok. Nagyon sok a 32 kapott gól, ha ezen nem tudunk javítani, nehéz dolgunk lesz, bárki is legyen az ellenfél.

Pénteken az UFM Arénában javíthatunk: igazi alsóházi rangadó vár ránk. Az MKC – bár idén jutott vissza az első osztályba – igen erős játékoskerettel rendelkezik.

– A Mosonmagyaróvárt többnyire NB I-es játékosok alkotják, hiába töltöttek egy évet a másodosztályban, a tudásuk nem kopott – figyelmeztetett Vova. – Ráadásul nem is kezdték rosszul a bajnokságot: a Kisvárda ellen például nagyon jól védekeztek, csak nem volt szerencséjük. Idegenben mindig nehéz az MKC ellen, tisztában vannak ők is a pénteki meccs rangadó mivoltával, valószínűleg a pillanatnyi forma és nüanszok döntenek majd. Az biztos, hogy az Érd ellen mutatott játék kevés lesz.

A péntek esti mérkőzésen Altmár Kristóf és Horváth Márton fújja a sípot.

2018. szeptember 21. 18:30 EU-FIRE Mosonmagyaróvári KC SE–MTK Budapest (K&H liga); UFM Aréna (9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.)


Az MTK Budapest női kézilabda-szakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!